Seranovi

Administracija foruma ja dobila ideju da napravimo peticiju,za Los Serrano i ponedeljkom,jer je mnogo lakse i brze da se potpise,nego da se salje mail...

Adresa peticije

http://www.efirmas.com/5779/index.html

Ovu peticiju potpisite svi koji zelite Seranove ponedeljkom,rekamirajte i na drugim sajtovima,da bi imali dosta potpisa!

Hvala,administracija foruma www.seranovi.co.nr

Ovo sam iskopirao sa jednog foruma o Seranovima !!!

U polje gde pise Nombre upisite svoje Ime i prezime, a u polje ispod upisite vas komentar na pr. Hocemo seranove ponedeljkom ili Serija je extra hteli bi da je gledamo i ponedeljkom !!!

PoZz

Da nije malo kasno sad da se prave takve peticije posto je ostalo da se emituje jos samo sedma sezona, dakle nekih 20 epizoda. Ja na primer uopste ne bih zelela da se serija emituje i ponedeljkom jer se tako brze ispucaju sve epizode, pa posle necemo imati sta da gledamo.
Ja se cak nadam da kad bude snimljena osma sezona (i ako je nasi otkupe), da ce biti emitovana jednom nedeljno pa da nam duze traje zadovoljstvo.

Imam sve pesme od SJK i Fran Perea.
Ako neko hoce neka napise.

Ajde postawi linkowe za swe pesme od SJK i Frana Perea-e, ili na pwt ili na temu swejedno!
I aj postawi neku sliku od Tete, ali koja nije chesta, imam dosta njenih slika, ali bih woleo neke malo redje ili iz priwatnog ziworta!
Ako imash wremena za neshto od owog! Ako ne opushteno, drugi put!

Mozhe neka slika -TETE?

Pa, hajde da probam... Mozda neku od ovih nemas... :?:

c2maincontent1063mediumed3.jpg

419328foto44tw2.jpg

Ajde postawi linkowe za swe pesme od SJK i Frana Perea-e, ili na pwt ili na temu swejedno!
I aj postawi neku sliku od Tete, ali koja nije chesta, imam dosta njenih slika, ali bih woleo neke malo redje ili iz priwatnog ziworta!
Ako imash wremena za neshto od owog! Ako ne opushteno, drugi put!

Okacicu na rapidshare i postavljam link.(Verovatno sutra)
Videcu za ove slike.

Back