Seranovi

@The One Who

Nemoj to raditi prebacivati se sa ADSL-a na SBB sigurno postoji neko ovde ko koristi SBB pa pitati njega ili videti neki HACK.

@Matt

Što se tiče objašnjavanja kako Gusari hub rade pa lepo samo može pristupiti oni koji imaju SBB kablovski internet.

Uvodna špica sada je pravo sranje , ranije je bila extra nisu trebali da menjaju.

Volela bih da mali Adrijan ostane u seriji ali tako je sa svim novim likovima, ostanu nekih 5 epizoda i onda odu!
Nego koliko Raul ima godina? Ne čini mi se da dete ima 2-3 godine, a pre otprilike godinu dana je umrla Lusija a on je tada tek završio školovanje, pa nije mogao da nađe posao.
To bi značilo da on ima 19 god. a onda dete ima 3 god.:think:
Ili da od Lusijine smrti nije prošlo godinu dana već više.:dontunderstand:

Pa, u jednoj od prethodnih epizoda (mislim u onoj kad je Fiti izbacio Raula iz kuce) Fiti je rekao da Raul ima 21 godinu i da je krajnje vreme da se uozbilji itd.itd.....
On je ponavljao godinu, a mozda i dve, tako da nije zavrstio skolovanje sa 19. Takodje je u poslednjoj epizodi spomenuto da dete ima 5, ako se ne varam. Kako god okrenes, ispada da ga je napravio sa 16!

Meni je najjace bilo kada se Dijego nesto bio unervozio, pa je brisao neku casu pola sata, a Santi mu kaze - Brate, dostao si brisao izacice ti duh iz flase... Ako se tu nisam pokidao necu nigde... :D:D:D:D

Da stvarno i ja sam se tu prevrnuo od smeha,kakav car Santi :rotf: Ne znam da li ste provalili da je Santi u ovim novijim epizodama mnogo bolje raspolozen i da nije vise nije onako dzangrizav i nervozan kao pre,poceo je i on da proziva malo druge,ne prozivaju vise samo njega..
Mislim da je najbolji momenat kada Hosiko lezi pijan u bolnici sa cvikerima i obrnutim sakoom,kakav car:super::rotf::worth: mislim da su sa njegovim likom bas uboli ono pravo!

Back