Seranovi

Izgleda kao sto i treba da izgleda.Ima 32 godine a ne 17. Preslatka je. :mrgreen:

Ja ni po ovoj ni po bilo kojoj drugoj slici ne bih rekao da ima 32 god.
Na jednom klipu na YouTube-u, neka emisija, gostovala je ona i cini mi se neka njena koleginica iz filma "13 ruza". Veronica je imala 30 god, a ova 20 i razlika u godinama jedva se videla....

Stvarno ne znam kako uspeva da izgleda tako mladoliko?!

Da, veoma mlado izgleda. Dala bi joj otprilike...25. Ali ipak, mora se priznati da izgleda ozbiljnije. Po meni sada je i lepša, ali to je ipak stvar ukusa. Meni se najviše dopada na prvoj slici, gde joj je puštena kosa jer tako izgleda mlađe. Ne stoji joj tako lepo vezana kosa kao puštena.

Mada je na svim slikama lepa.

Poslednja izmena:
Ja ni po ovoj ni po bilo kojoj drugoj slici ne bih rekao da ima 32 god.
Stvarno ne znam kako uspeva da izgleda tako mladoliko?!

Ja ne mislim da ona radi nesto posebno da bi izgledala mladje, jednostavno tako izgleda. Ima tu verovatno najvise gena, a drugo ne radi neko fizicki tesko ni stresno zanimanje, pa da bi ostarila pre vremena. A i da je rodila dvoje troje dece sigurno bi izgledala starije. Ima devojka srece sto izgleda mladje, eto to je.

U novinama, u nekom programu pise za utorak i sredu poslednje dve epizode 7. ciklusa! Nesto kao Dijego putuje sa ovom novom negde, pa se pokaje....... Raul se vraca...... Ali skroz nesto bezveze.......U cetvrtak nema Seranova uopste! Je li to definitivno? Zna li neko nesto?

a markos na pochetku je imao 17 godina, a u stvrai 20 i neshto... a gilje sad u seriji ima 17, a vidite kako izgleda...
tj, gilje i u stvranosti i u seriji ima 17 godina, a markos je glumio 17-ogodishnjaka sa 20 i neshto god....

Pred sam pochetak epizode, u najavi programa je pisalo 123/149. Bash bih voleo kada bi emitovali 7.sezonu(a ko ne bi:)). Gledao sam sve epizode, ali bez prevoda, tako da jedva chekam da odgledam sa prevodom!!!
Ova epizoda je bila bash super!!! Ne znam chemu sam se vishe smejao, smotanom Raulu, jevrejinu Santiu(zbog para), Diegu shemkeru(snovi su mu stvarno do ja ja), jadnoj Choni sa kerom...........:lol::lol::lol:
Stvarno su carevi!!!!
I da, za kraj, da ponovim, Ana je 1000 puta bolja od Celie!!!!

Po mom misljenju,
Ana mnogo bolje glumi od Selije,
a i bojle izgleda,
jedina scena gde je Selija dobro odglumela je u Dijegovom snu...
Ali sve u svemu dobra epizoda...

Najjaci fazon,
i u epizodi,
a i jedan od jacih u seriji je kad Coni baci test za trudnocu kroz prozor,
i ono kuce iskoci...
Ja mislim da sam zamalo umrla od smeha... :):):)

Ma mora da bude u četvrtak, oni su otkupili i celu 7 sezonu od španaca tj otkupili od DEXIN filma.

Mada sada neznam kako kad je u španiji emitovano 16 epizoda 7 sezone tj
124+16=140 epizoda pa mi nije jasno kako 149, ali dobro možda španci još snimaju 7 sezonu.

E ovako, studio B ima kod sebe 149 epizoda.
To je dobro.
A loše je to što će 149 epizoda brzo proći, jer do kraja serije ima još samo dvadeset i nešto epizoda. TO JE MANJE OD MESEC DANA DO KRAJA!:shock:
Ako degeni ne otkupe sve što ima da se otkupi... Videće oni...:mad:

A što se tiče Selije i Ane, obe su mi (u izgledu) odvratne.
A čini mi se da Ana nije baš mnogo "zainteresovana" za Dijega, i mislim da je Selija više odlepila za njim nego Ana.

E ovako, studio B ima kod sebe 149 epizoda.
To je dobro.
A loše je to što će 149 epizoda brzo proći, jer do kraja serije ima još samo dvadeset i nešto epizoda. TO JE MANJE OD MESEC DANA DO KRAJA!:shock:
Ako degeni ne otkupe sve što ima da se otkupi... Videće oni...:mad:

A što se tiče Selije i Ane, obe su mi (u izgledu) odvratne.
A čini mi se da Ana nije baš mnogo "zainteresovana" za Dijega, i mislim da je Selija više odlepila za njim nego Ana.

Studio B ne moze kod sebe da ima 149 epizoda nikako jer je snimljeno samo 140 epizoda, dakle onih devet epizoda viska sto oni tvrde da imaju ne postoje, tj jos nisu snimljene. Ne vicem na tebe, nego na studio B posto oni misle da mi ne znamo matematiku.

Da, Ana ne izgleda mnogo zainteresovana za Dijega, vise kao da se igra sa njim, ali ni Celia ne izgleda kao da je zainteresovana za njega, mayormente zato sto je tako losa glumica da ne bi znala da odglumi zainteresovanost ni da joj casove drzi Robert de Niro licno. Ona meni lici na mrtvu ribu, eto!

Da li je veceras poslednja epizoda 6 sezone? Kako mi je zao, uskoro se oprastamo od Seranovih.

Mislim da bi jos jednom trebali da obrnu Seranove od pocetka, ali stvarno.
Cini mi se da prvih 20ak epizoda uopste nisam gledao...
I tako dok god Seranovi budu trajali, sad taman kad se zavrsi sedma sezona obrnu od pocetka, a za to vreme snimice se i osma sezona, pa puste i to u kontinuitetu i tako...

Poslao sam im mail i ladno su mi odgovorili!
Evo shta:
Postovani,

Seriju Seranovi emitovacemo do kraja, imamo tu privilegiju da zajedno sa spanskim gledaocima paralelno gledamo sve epizode poslednje sezone.

S postovanjem,
Sladjana Andjelic
PR redakcija RTV Studio B

Poslao sam im mail i ladno su mi odgovorili!
Evo shta:
Postovani,

Seriju Seranovi emitovacemo do kraja, imamo tu privilegiju da zajedno sa spanskim gledaocima paralelno gledamo sve epizode poslednje sezone.

S postovanjem,
Sladjana Andjelic
PR redakcija RTV Studio B

:worth: :grin: :ok: :super: :razz: :worth:

Sto se tice reprize, ja bih sigurno gledala prvih desetak epizoda jer ih nikad nisam ni gledala, a mozda i koju od onih kasnije zbog Lusi.

Back