Seranovi

wapa sigurno zna!:smile:

Osecam se prozvanom :mrgreen: Mogao bi da posetis park Retiro, odnosno jezero koje se tamo nalazi, tamo su snimali one scene u camcima, Raul i Afri i Santi i Lurditas. A i tamo su se setali par puta, ali ne znam tacno gde, ogroman je to park.
Da ides u onaj gradic gde se nalazi studio (kako li se zove, ne mogu da se setim), ne znam da li ima smisla, ne verujem da ces tamo uspeti nesto da vidis. A one scene iz spice, gde je Lusija sa Evom i Tete, to je snimljeno u Barseloni, ali ne znam gde, nisam bila u Barseloni, mozda neko drugi zna.

Cerkica joj je umrla, ja mislim sa 4 godine, neka me neko ispravi ako gresim.

Umrla joj je srednja cerkica (a ima jos dve), sa godinu dana, imala je srcanu manu.

Ljudi izgleda da nece biti 7 sezone :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ovo stoji na sajtu Studia B

Seranovi
Proizvodnja: GLOBO MEDIA, Španija
Trajanje: 124 x 1:15 minuta
Uloge: Antonio Resines, Belen Rueda, Jesus Bonilla, Nuria Gonzales, Antonio Molero, Jorge Fernandez, Manolo Caro, Fran Perea

to je valjda 124 epizode [toliko ima sezona 6]
mislim da bi trebalo da otkupe i 7 sezonu,vise je mi gledamo nego svi spanci zajedno,na njihovim forumima i chatbox-ovima svi pricaju srpski:confused:

Osecam se prozvanom :mrgreen: Mogao bi da posetis park Retiro, odnosno jezero koje se tamo nalazi, tamo su snimali one scene u camcima, Raul i Afri i Santi i Lurditas. A i tamo su se setali par puta, ali ne znam tacno gde, ogroman je to park.
Da ides u onaj gradic gde se nalazi studio (kako li se zove, ne mogu da se setim), ne znam da li ima smisla, ne verujem da ces tamo uspeti nesto da vidis. A one scene iz spice, gde je Lusija sa Evom i Tete, to je snimljeno u Barseloni, ali ne znam gde, nisam bila u Barseloni, mozda neko drugi zna.

Umrla joj je srednja cerkica (a ima jos dve), sa godinu dana, imala je srcanu manu.

Izvini to sam tek sada pročitala u njenoj biografiji. Inače, u drugoj biografiji joj je pisalo da je bila prva ćerka ali sada kada sam proverila...

Ljudi izgleda da nece biti 7 sezone :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ovo stoji na sajtu Studia B

Seranovi
Proizvodnja: GLOBO MEDIA, Španija
Trajanje: 124 x 1:15 minuta
Uloge: Antonio Resines, Belen Rueda, Jesus Bonilla, Nuria Gonzales, Antonio Molero, Jorge Fernandez, Manolo Caro, Fran Perea

to je valjda 124 epizode [toliko ima sezona 6]
mislim da bi trebalo da otkupe i 7 sezonu,vise je mi gledamo nego svi spanci zajedno,na njihovim forumima i chatbox-ovima svi pricaju srpski:confused:

ali kad treba da pochne serija, na studiu b pishe da ima 149 epizoda, a ne 124...:confused:

Jedna od najomiljenijih spanskih porodica vratila se na male ekrane. U sredu, 19. decembra, tacno u 22.00h emitovana je prva epizoda sedme sezone ove popularne serije.
Vecina nama poznatih likova se pojavljuje u sedmoj sezoni, ali postoje i neki novi likovi, kao i likovi koji koji su, nazalost, izostali.
Veronica Sanchez, odnosno Eva, seriju je napustila jos krajem trece sezone, i nazalost u sedmu sezonu se nije vratila. Marcos je takodje izostao iz prve epizode, iako se povremeno pojavljivao u sestoj sezoni. Takodje nema ni Lusije, koja je poginula u sestoj sezoni.
Pojavljuju se i neki, za nasu publiku, novi likovi, poput 2 Dijegove udvaracice - Ana i Celia.

Na njihovom fan sajtu tvrde da je sedma sezona već počela.

Zdravo drustvo! Vratila sam se i ponovo se ukljucujem u pricu... Za praznike nisam bila kuci, ali sam zaduzila da mi snimaju seriju kako bi je odgledala kad stignem. Tek sam danas odgledala epizodu kad se Markos ponovo pojavljuje u seriji i fenomenalna je... A Markos stvarno izgleda kao avion i, sto kaze Dijego, kako se predivno ponasa prema Giljeu, bice odlican otac. Ova epizoda me je podsetila na one stare kada su svi bili na okupu... Jos samo da se i Eva bar ponekad pojavi u seriji, makar koliko Markos, bilo bi sjajno... Ali znam da nece. A i Gilje mi je tako sladak... Postao je skroz pozitivan lik... I Raul se vratio... Bas mi je nedostajao. Jedva cekam sutrasnju epizodu.

Ovo je Eva verovali ili ne! Kako se samo promenila!:D

Prilozi

• bscap000241215_1e.jpg
    bscap000241215_1e.jpg
    9,8 KB · Pregleda: 39
  • acto137.jpg
    acto137.jpg
    34,2 KB · Pregleda: 32
  • acto138.jpg
    acto138.jpg
    32,7 KB · Pregleda: 33
  • acto135.jpg