Seranovi

imam jednu u razredu , malo niza(nemojte zamisliti da je previse niska)i(nije od onih seljancura koje se stalno sminkaju i doterivaju)prava riba, a ne ova TETE koja me strasno nervira,dao Bog da ode iz serije

imam jednu u razredu , malo niza(nemojte zamisliti da je previse niska)i(nije od onih seljancura koje se stalno sminkaju i doterivaju)prava riba, a ne ova TETE koja me strasno nervira,dao Bog da ode iz serije

Kako mozes da se nadas da glavni lik ode iz serije.
Pa ko ce onda u toj seriji uopste glumeti? Sporedni likovi?
Zamisli da se serija vrti oko problema one Karmenine drugarice, kao kasni joj penzija!
Dobro jesam malo preterala, ali...

Mozda ona tebi jeste ruzna, to je tvoje misljenje ali da li je zbog toga treba izbaciti?
Evo ja iskreno mislim da se malo napalila sada kada je "velika" ali svakako ne zelim da izadje iz serije.

Ipak i njen zivot doprinosi kvalitetu serije.:-)

Tete ju tu i u 7. sezoni.
Msilim da ne treba izbaciti nekog iz serije samo zato sto se ne svidja nekom pojedincu.
PS Bog nema veze sa serijom.

Serija opet dobija stari smek... Ova Kandelina sestra ce se u sledecoj epizodi smuvati sa Fitijem, oni ce se zatim i vencati. Imam sliku na kompu sa njihovog vencanja ali ne umem da je postavim. Mozda bi neko mogao da me uputi... Sramota me. :oops:

Serija opet dobija stari smek... Ova Kandelina sestra ce se u sledecoj epizodi smuvati sa Fitijem, oni ce se zatim i vencati. Imam sliku na kompu sa njihovog vencanja ali ne umem da je postavim. Mozda bi neko mogao da me uputi... Sramota me. :oops:

Nemoj da pricas toliko unapred.
Ima ljudi koji hoce da gledaju seriju.
Ja znam sta ce sve da se izdesava,ali necu ljudima da kvarim dozivljaj.
Imas jedno dugmence tamo gde kucas tekst.Pozadina je zuta,ima kao neka siva brda,tako mozes da postavis sliku sa nekog sajta.

Nemoj da pricas toliko unapred.
Ima ljudi koji hoce da gledaju seriju.
Ja znam sta ce sve da se izdesava,ali necu ljudima da kvarim dozivljaj.
Imas jedno dugmence tamo gde kucas tekst.Pozadina je zuta,ima kao neka siva brda,tako mozes da postavis sliku sa nekog sajta.

Hvala na informaciji, ali kao sto sam rekao, slika mi je na hard disku, nije u pitanju sajt. A osim toga, ja nijednom nisam govorio sta ce se desavati posto ne znam sta sledi, nego sam naleteo na tu sliku na internetu pa pretpostavljam da je u pitanju njihovo vencanje. To je sve.

A zar vama to nije bezveze? Da se posle razvoda smuva sa rodjenom sestrom svoje bivse zene! To da, sto se kaze, ostane sve u krugu porodice? Meni je to glupo, ali lici na Spance.
Veceras nije bilo Raula... Bas mi je nedostajao...

A zar vama to nije bezveze? Da se posle razvoda smuva sa rodjenom sestrom svoje bivse zene! To da, sto se kaze, ostane sve u krugu porodice? Meni je to glupo, ali lici na Spance.
Veceras nije bilo Raula... Bas mi je nedostajao...

Sa sestre na sestru. Fuj.Valjda se to nece desiti.Ali kad je kod njih normalno da se zaljubljuju u rodjake ovo im je onda ko "dobar dan".Sada mi nije tako losa ova nova Dijegova riba samo Lusi je Lusi. :)

Back