Seranovi

Sem nije ni priblizna Tete. Barem ja tako mislim. Inace, zar ne mislite da se malo napalila kao svi je momci jure, najbolja devojka u madridu itd. A i nije mi sad nesto mnogo lepa... Mozda zbog kose, ne znam. Inace slazem se da bi bilo bolje kada bi Gilje i ona bili zajedno.Svakako bi bilo zanimljivije.
Volela bih da se malo zadrzi, pa kao, sve devojke je mrze, ljubomorne.
Ali volela bih da su Gilje i Tete ponovo zajedno. I da nema vise raskidanja i ponovnog sastavljanja veze. Mislim, malo mi je dojadilo.
A Afriku vise uopste ne razumem. STA ONA UOSTE HOCE?! Prvo vezuje Raula za krevet a zatim ga ispaljuje sa Manuom da bina kraju rekla Znate sve ovo je bila sala samo sam malo glumila! ODVRATNA JE!:x

Bolja je Tete milion puta!!!!!!!!!! Epizoda je bila bash super! Samo mi nije jasno otkud Fitiju ona kola? Da mozda njemu nije stao neki bogati penzos, pa dok nije gledao ovaj mazno kola:lol::lol:?

Slazem se sa prvom recenicom posta koji citiram. Inace Tete je super riba.
Ponekad me nervira jer hoce da ima sve od jednom.
Hoce i guille-a i Manu-a ! ! !:twisted:

Sad sam tek odgledala sinocnu epizodu i mnogo mi se svidja... Ima strasnih fora, kao ono kad Santi kaze Fitiju da vozi malo lakse jer ce mu od njegovog kocenja poispadati sve plombe iz usta... Vristala sam od smeha...
Drago mi je sto se Gilje nije smuvao sa Sem - bar se neko musko u seriji pokazalo kako treba. A nije mi jasno sta ovaj muski svet vidi u Sem? Visoka je i mrsava k'o motka, nikakvih oblina nema i sta je to cini zgodnom i privlacnom nije mi jasno!

Prvo da se predstavim.Zovem se Djordje iz Beograda sam.Pratim seranove jos kad su se prvi put emitovali ali ozbiljnije od drugog emitovanja(mislim svako vece bez prestanka).Ovaj forum posecujem veoma dugo ali sam tek sad odlucio da pisem.Sto se tice Seranovih postali su malo losiji od kada je Lusija poginula ali su i dalje extra.Sto se tice novijih epizoda tj prosle ova Sam je extremno ruzna,visoka,mrsava i ruzna u licu.Tete je razmazena i mnogo me nervira a najaci lik u seriji je Raul.Ovu Afriku kao i dosta sa ovog foruma ne razumem,kad je bio sa Dolores vezala ga je za krevet onda sutnula zbog Manua a kolko vidim u sledecoj epizodi ce ponovo da budu zajedno.

Evo jedne slike iz te epizode gde se vraća LUSIJA

Epizoda

"Pero por qué no te callas" - 7 sezona

Prilozi

• C_2_maincontent_4440_largeimage.jpg
    C_2_maincontent_4440_largeimage.jpg
    34,5 KB · Pregleda: 25
Ne razumem,sta ima lepo na Sem?Lici na cica glisu sa dugackom kosom.
Tete je ribetina i po.Nijedna DEVOJKA u seriji joj nije ravna.
Alo bre,Lusija se ne vraca u seriju!Ona je MRTVA!
Lepo se vidi na snimku da se to ucinilo Tete.(Verovatno scena iz neke starije epizode)

Bilo mi je zao Dijega kada je plesao sa Karmen! Kako mu samo ne dostaje Lusija! Na neki nachin mi je drago shto se RAul nije pomirio sa Afri!
Ljudi ja danas idem za Barselonu na 10 dana! To znachi 6 epizoda Sranovih! Kako to sve da pogledam! Tuga!
Slazem se sa Maes_91! Ne morate da pishete shta se deshava u sledecim epizodama!

Raul je stvarno car! Od kad je Markos otisao iz serije, Raul je postao najbolji lik! :p:pNajveca dobrica i najsimpaticnije stvorenje u seriji. I cim se prodobrio, poceli su da ga vuku za nos i prave budalom (ovde mislim na Afriku). Strasno mi ide na zivce Afrika, ali bih volela da se ipak pomire jer ne mogu da zamislim Raula sa nekom drugom... A u stvari, ona nikako ne bi bila dobro resenje za njega jer se bas prozlila prema njemu u poslednje vreme...:evil:
Mislim da su scenaristi ovde napravili propust - ostavili su i Raula i Afriku potpuno usamljene i bez drustva vrsnjaka... Tako mi je zao Raula... Kad ima problem mora da razgovara sa Coni ili Hoselitom jer nema vise nikoga od drustva... Pa cak i kad je Markos bio tu pre nekoliko epizoda,nije mnogo paznje obratio na njega... Bas su od njega napravili jedan usamljen lik, a uvek je bio tako veseo i raspolozen...:(

Kao sto sam već rekla sem nije ni približna Tete. Ružna je.
KAKO NIKO NE SHVATA DA NE SAMO DA JE RUŽNA VEĆ JE I NAPALJENA ŠTO JE DOŠLA IZ AMERIKE I SVAKOM MOGUCEM MUŠKARCU SE ULIZIVALA I VRCKALA MU KAO JA SAM SUPER RIBA ITD.:mad:

Ipak svakako bi bilo bolje da je ostala pa da se smuva sa Giljeom.
Ipak, Tete je svo vreme sa drugim momcima, a on stoji i čeka da mu se ona vrati.:-(

Kao sto sam već rekla sem nije ni približna Tete. Ružna je.
KAKO NIKO NE SHVATA DA NE SAMO DA JE RUŽNA VEĆ JE I NAPALJENA ŠTO JE DOŠLA IZ AMERIKE I SVAKOM MOGUCEM MUŠKARCU SE ULIZIVALA I VRCKALA MU KAO JA SAM SUPER RIBA ITD.:mad:

Ipak svakako bi bilo bolje da je ostala pa da se smuva sa Giljeom.
Ipak, Tete je svo vreme sa drugim momcima, a on stoji i čeka da mu se ona vrati.:-(

Upravu si za sve! Ni ja se ne bih smuvao sa Sem da sam na Giljevom mestu, ipak je Tete u odnosu na Sem ( iako mislim da nije tako grozna kao shto vi richate ) neuporedivo bolja ( a i u odnosu na sve :) ), ali bi zanimljivije bilo da su se smuvali zbog zapleta!
Meni nije samo jasno kako da oni imaju samo po nekoliko drugova : Raul, Markos, Cuki, Afri i Eva ( posle i Elena i Aleks, al su pre toga neki otisli ! ), Gilje i ekipa i Tete i Joli! I Fiti i Dijego i Santi sami i njihove zene! Malo je glupo shto imaju tako malo drugova sa kojima se druze!

Back