Seranovi

A kada ce poceti da se snima? Skoro? Mrzi me da cekam.....

Kako je onda moguce da je tamo prikazivano samo 16 epizoda! Ako kraj je seste 124, a sedme 149, razlika je 25 epizoda, a ne 16 !?!?!?!?

Dosad su sezone snimane od avgusta do januara, a emitovanje je valjda pocinjalo u oktobru ili tako nesto. Medjutim, posto je ova sezona skracena i nije trajala kao dosadasnje oko 25 epizoda nego samo 16, moguce je da ce da ce osma sezona poceti da se emituje i ranije, ali to se jos nista ne zna sa sigurnoscu.

Nisam bila u gradu za vikend, tako da nisam gledala epizodu od petka. Nadam se da ce repriza biti u utorak. Ako neko slucajno cuje da je promenjen termin za reprizu, sto je sada veoma moguce zbog izborne kampanje, javite - da je slucajno ne propustim.
Pridruzujem se onima koji protestvuju zbog prepricavanja dogadjaja koji ce se tek desiti. Ovako se bar nadam da ce Afrika i Raul ipak biti zajedno.

alex_r1_c1-1.gif

Chuky najjachi lik:lol::lol:

E ja sam pogledao juče sam tražio po internetu i našao na telecinco sajtu ima klip iz te epizode kada tete ulazi u kuhinju i vidi kao Lusiju aaa u stvari je to Celia.

Ali to je kratko kade se pojavljuje Lusija, druge scene iz epizode nisam gledao.

Ima li neko seriju Seranovi DVDRip sest sezona, bez sedme !
Ako ima neka mi se javi na pp da se dogovorimo oko cene!
Bio bih zahvalan moderatorima ako bi mi ovu poruku ostavili dan dva . . .
Thanks!

Epizoda je bila stvarno odlicna! A Dijego je prava dobrica, kako je samo brinuo o Santiju i Fitiju! Zao mi je sto se Gilje nije smuvao sa Sem...inace je slatka devojka i extra zgodna! Jel ce se Sem pojavljivati josh? A Hosiko gay...xaxa....:)

Back