Seranovi

Epizode su ok,samo sto treba malo vishe humora,sve je nekako ozb.,josh kad Lusija umre,stvarno!!!
I josh me Africa nervira,samo se bali sa Manu-om :/...pa sto je to?! ...Inache OK,oce li Guille i Tete ici u FRA kod Eve i Marcosa :)

Da. Strasno. Kako je ta epizoda brzo dosla. I to bas sad kad se Lusija i Dijego tako dobro slazu.Ne mogu ni da zamislim kako su smislili da ce Dijego to da podnese.
Ali zato u epizodi u cetvrtak se pojavljuje Markos, a bice tu i u epizodi od petka!
Jadan Raul. Ova Afrika ispade gora od njega.

Ja sam čitavu jučerašnju epizodu bila super raspoložena, ono bila je dobra epizoda i sve, i onda kad je na kraju Lucia Diegu rekla te quiero i čula se ona škripa kočnica i sudar, ja sam se u momentu totalno ubedačila.
Tako da stvarno ne znam kako ću da gledam tu epizodu u utorak. Mislim, velika sam ja i znam da nije stvarno umrla, ali nikako mi ne ide sa tom serijom da u njoj neko umire.

The One Who, jesi ponosan što će tema koju si ti pokrenuo uskoro da ima 100 strana?

..."I to bas sad kad se Lusija i Dijego tako dobro slazu.Ne mogu ni da zamislim kako su smislili da ce Dijego to da podnese."Slazem se SPAGHETA....Kako ce sad Diego to da podnese ,a i djeca???Diego bash nema srecje, ... :(
Da li neko mozhe da prevede ovo sa kraja video klipa?

Kao sto je jedan lik vec napisao,dosta dugo citam postove na krstarici pogotovo na temi Seranovi i tako odlucio i ja da pisem.Inace gledam Seranove od 40 epizode prvi put kada su emitovali.Sto se tice najnovijih desavanja,imam neki utisak da su ovog Manua stavili u seriju da bi mene nervirali.Takodje me mnogo nervira Afrika zbog svega ovoga sa Raulom i naravno razmazena Tete.Svi ostali likovi su mi extra pogotovo Santi,Raul i nekada Markos.Jako mi je zao sto Lusija umire jer mi je i ona bila super.

Kako je tuzan klip..Ne znam koga mi je vise zao:-(. Ona mi je najlepsa glumica u celoj seriji.Najvise mi se svidjao njen odnos sa Kuritom.

Ali,najtuznije mi je ovo kad mu ona kaze kako su bili srecni zajedno,i sa decom:|.

Moja lepa Lusi :cry::cry::cry:Moj omiljeni lik.Bas ce mi nedostajati.Al sam se uneo u seriju.Kako si mogao da prizeljkujes da ona ode?Moja ljubimica.Prvo Eva, sad Lusi sve koje se meni svidjaju odose iz serije. :-(

e ljudi, on alikusa sto ste postavili sliku je i ranije glumila sa Lusijom- bilo je to u seriji Porodicni lekar gde je on aglumila glavnu ulogu a Lusija se pojavljivala kao njena drugarica- sad ta likusa isto glumi u seriji Monte Kristo sto se isto prikazuje na Studiju B- a inace i Fiti je glumio u seriji porodicni lekar... Zabavljao se sa nekom sluzavkom koja se zvala Huana i isto je glumio neko spadalo- cak mislim da je isto radio u radionici kola! Da, jeste. I meni je zao Lusije ali u svakom slucaju i dalje mi najvise nedostaje Eva. Glupo j esto se vise ne pojavljuje, mogla bi bar na sahranu majci da dodje, i Kandela i svi stari likovi da se okupe i oproste od Lusije. Kako li ce to donja Karmen preziveti... Pih bedacina.......

Back