Seranovi

sto su cakani.......... I meni se svidja kako Lurditas stoji njen nos, nekako bas ume da ga nosi.... A ne znam zasto, stvaram utisak da je Belen prepotenta i malo uobrazena i u zivotu kao i u seriji.... Ko ce ga znati

Ma nije prepotentna, čini ti se! Bilo je na nekom forumu, nema šanse da se setim tačno gde, da se neko sa njom slikao i kaže da je jako fina i prijatna, tako da dok se ne uverim u suprotno ja ću u to da verujem.

Fran i Veronika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Da li je neko slučajno iskopao (ili može da iskopa na youtubu ili sl.) reklamu koju su snimili svi glavni glumci serije za robnu kuću El Corte Ingles, u okviru letnje kampanje za 2004.?

Stvarno su neverovatni! :D Odakle im samo ovakve ideje - Dijego uduvan! Padala sam od smeha... Stvarno je ova trojka neprevazidjena... A ona Lola mi neverovatno ide na zivce i jedva cekam sledecu epizodu da vidim kako ce Raul da je otkaci, bar se nadam da ce to biti vec u sledecoj epizodi... Ma, svaka epizoda je sve bolja... A nema Lusije... Vidite da moze i bez nje da bude odlicnih epizoda. Ne kazem, nedostajace i meni, ali moze se...

Meni nedostaje :(. Ovde je prekinula snimanje jer je snimala onaj film "Siroce". Vratice se za 2, 3 epizode. Tek ce mi nedostajati. Ali mislim da jedino ne bi moglo bez hora da se ide dalje. :mrgreen: Hor (Dijego,Santi,Fiti).

Meni nedostaje :(. Ovde je prekinula snimanje jer je snimala onaj film "Siroce". Vratice se za 2, 3 epizode. Tek ce mi nedostajati. Ali mislim da jedino ne bi moglo bez hora da se ide dalje. :mrgreen: Hor (Dijego,Santi,Fiti).

E, tu se slazem da tobom... Dok je hora, serija moze da se snima u nedogled jer ce oni u svojim glavama uvek naci nacin na zakomplikuju i najobicnije stvari. A bas u tome i jeste car serije... Odusevljavaju me svi kompletno - i oni koji su sad tu i oni koji su otisli iz serije...

Wapa nema toga, trazio sam.

E, j***ga!

Matt, dusho, el huerfano=siroche; el orfanato=sirotishte.

Hehe, ljudi, jeste li provalili da je Dijego zeshci junkie? Sad przi buksnu, a secate se epizode sa Mogambom? MOOOOOGAAAAAMBOOOOOOOOO!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Extra komentar :rotf:
Ali meni je i dalje u jucerasnjoj epizodi najjace bilo ono kad je Fiti pevao pred Karmen da ne cuje Diega i Gloriu u sobi (kad se setim toga u gradskom prevozu, pocnem da se kezecim, skoro da ne prasnem u smeh) i prizor Santija u gachama kako je uvukao potkosulju pa provukao sa donje strane gacha :rotf:

ja sinotj nisam gledala prvih pola sata serije, ali ovo ostalo bilo je stvarno super!
a diego, santi, fiti ne treba komentarisati, oni su legende. od ovih shto su otishli do sad, najvishe mi nedostaje marcos!

E tek sad sam pogledao epizodu od sinoc! Extra je! Fiti je kralj nad kraljevima, kako je izvukao Santija! Epizoda weceras ce biti jos bolja sigurno! Kako se postavlja slika u profilu?

E tek sad sam pogledao epizodu od sinoc! Extra je! Fiti je kralj nad kraljevima, kako je izvukao Santija! Epizoda weceras ce biti jos bolja sigurno! Kako se postavlja slika u profilu?

Mislis na avatar?Udji u profil, opcija izmeni avatar, browse i izaberes iz kompa a moze i url slike sa http://imageshack.us/. Kopiras Direct link to image.
Slika isto tako.Samo sto udjes u 'izmeni sliku'?

Mislis na avatar?Udji u profil, opcija izmeni avatar, browse i izaberes iz kompa a moze i url slike sa http://imageshack.us/. Kopiras Direct link to image.
Slika isto tako.Samo sto udjes u 'izmeni sliku'?

Jednostavno ispod opcije za avatar imas opciju za sliku,
isti je princip...
A to ti je u korisnckom profilu,
pa u opcijama sa leve strane...

Hwala puno, celo jutro sam se mucio!

Back