Seranovi

Pa ja i ne mislim da se treba oblaciti ko Lurditas...
Mislim da je OK da se farba i tako to...
Ponavljam po stoti put tvoj ukus moj ukus...
Zena se zbabila zbog uluge i ja NE PROCENJUJEM LJUDE samo na osnovu fizickog izgleda ili oblacenja...

j.ebote
jedva skapirah ko je Lusija a ko Lurdita
pretrgli su se oko imena au pic..
Elem ova starija je simpaticna i nekako prirodna
a ova druga
xa sta da kazem
neka od njih mora bit najbolja riba u seriji

Napucana je...
Za njene godine je napucavaju previse...

Mnogo me smeta kad neko sugeriše kako bi "trebalo" da izgleda žena u određenim godinama. Pretpostavljam da si mnogo mlada, pa zato mogu da ti kažem da život ne završava kad napuniš 30 ili 40 godina i da kad pređeš te godine, nećeš odjednom početi da se oblačiš kao baba samo zato što neki misle "da bi tako trebalo". Ja nisam više tinejdžerka (nisam ni baba :lol:), tako da znam o čemu pričam. Seti se ovoga kad budeš starija i videćeš da su nekad stariji od tebe u pravu.
I treba da se oblačiš onako kako se osećaš, a ne kako ti diktira društvo!

Mnogo me smeta kad neko sugeriše kako bi "trebalo" da izgleda žena u određenim godinama. Pretpostavljam da si mnogo mlada, pa zato mogu da ti kažem da život ne završava kad napuniš 30 ili 40 godina i da kad pređeš te godine, nećeš odjednom početi da se oblačiš kao baba samo zato što neki misle "da bi tako trebalo". Ja nisam više tinejdžerka (nisam ni baba :lol:), tako da znam o čemu pričam. Seti se ovoga kad budeš starija i videćeš da su nekad stariji od tebe u pravu.
I treba da se oblačiš onako kako se osećaš, a ne kako ti diktira društvo!

Ja se ni sada ne oblacim relacija sise-dupe,
da se razumemo, a imam dvadeset...
I ipak mi momci prilaze i smatraju lepom i privlacnom...

Kad vec skrecemo sa teme, zna li neko kako se zove predsednik Kariba :D I da li uopste oni imaju nekog predsednika tamo?

A ovde sada opet dolazi do nametanja nekih misljenja. Ako devojka misli da je Lusija napucana, a da je Lurdes bolja riba, neka misli, ima svoje razloge za to, a ko ne misli tako, nek' ne misli, ima svoje razloge za to... Pozdrav!

non est tako
o cemu vrijedi raspravljati ako ne o ukusima
nekome je ukus odstranjen kad i pupcana vrpca
pa i njegovo misljenje samim tim manje vrijedno

Ali bez obzira sta ti nekom kazes ( npr. Ona je ruzna, debela glupa... nebitno o cemu se radi ), a on ne misli tako ne postoji nacin da ga ubedis, tako da je rasprava glupa!

u ***, Lurditas izgleda 20 godina starije od eve... Meni je Lurditas draga i slatka, ali Lusija je tip žene onako kako bih ja želela da izgledam u njenim godinama... Bas po meri, niti se uteže i ističe, sasvim normalna, pa neću valjda maramu na glavu u 37??? Obe su simpa na svoj nacin, ali meni je ubedljivo najjaca riba u seriji EVA! I karmen naravno.... xe xe

Hoćemo. Nego, jel to legalno objavljen dvd ili nešto skinuto sa neta, i u tom slučaju, kakav je prevod?

Pa nisam siguran! Ali prevod je odlican! Film je stvarno odlican, ko voli taj zanr! Samo sto nikako ne mogu da nadjem " Los Totenwackers " i " Hipnoza ", gde glumi Natalia! Jel zna neko gde mogu to da nabavim?

Back