Karamazov
Ističe se
- Poruka
- 2.450
Zato sto je zabranjeno raspravljati u ovoj temi o razmeni,prodaji itd. Titlova nema nigde.
Pa vec postoji tema predvidjena za to, pa su nas upozoravali.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je zabranjeno raspravljati u ovoj temi o razmeni,prodaji itd. Titlova nema nigde.

Carina!!!
Wapa nema toga, trazio sam.
. Ovde je prekinula snimanje jer je snimala onaj film "Siroce". Vratice se za 2, 3 epizode. Tek ce mi nedostajati. Ali mislim da jedino ne bi moglo bez hora da se ide dalje.
Hor (Dijego,Santi,Fiti).Meni nedostaje. Ovde je prekinula snimanje jer je snimala onaj film "Siroce". Vratice se za 2, 3 epizode. Tek ce mi nedostajati. Ali mislim da jedino ne bi moglo bez hora da se ide dalje.
Hor (Dijego,Santi,Fiti).

Wapa nema toga, trazio sam.
Meni nedostaje. Ovde je prekinula snimanje jer je snimala onaj film "Siroce". Vratice se za 2, 3 epizode. Tek ce mi nedostajati. Ali mislim da jedino ne bi moglo bez hora da se ide dalje.
Hor (Dijego,Santi,Fiti).
Hehe, ljudi, jeste li provalili da je Dijego zeshci junkie? Sad przi buksnu, a secate se epizode sa Mogambom? MOOOOOGAAAAAMBOOOOOOOOO!!!!![]()

E tek sad sam pogledao epizodu od sinoc! Extra je! Fiti je kralj nad kraljevima, kako je izvukao Santija! Epizoda weceras ce biti jos bolja sigurno! Kako se postavlja slika u profilu?
Mislis na avatar?Udji u profil, opcija izmeni avatar, browse i izaberes iz kompa a moze i url slike sa http://imageshack.us/. Kopiras Direct link to image.
Slika isto tako.Samo sto udjes u 'izmeni sliku'?
Jednostavno ispod opcije za avatar imas opciju za sliku,
isti je princip...
A to ti je u korisnckom profilu,
pa u opcijama sa leve strane...