Seranovi

Ajde dosta o tome da se otegla serija...Nemojte da je gledate ako vam se ne svidja...Sto posecujete ovaj sajt ako vam se smucila serija!

I ja sam se iznenadio kada sam procitao da je 71. Malo starija od Eve :lol::lol:
Uroše,imaš 2 i po posta i već si počeo da naređuješ ovuda...
Što se tiče Lurditas,neki su ljudi rođeni lijepi neki ne,neki mladoliki neki ne...
Mislim da znamo u koju grupu ona spada...nije baš ružna,ali da je lijepa ne može se reći.
Odlično glumi.

Ljudi, nemojte nasedati na poruke ovih nekoliko antiljubitelja Seranovih, jer su oni ocigledno zalutali na ovaj sajt. Ocigledno je da ovde dvoje ili troje (necu da imenujem doticne, mada ce se oni sami prepoznati) namerno kontriraju jer ih zabavlja da izazivaju svadju i negativne komentare ostalih ljubitelja ove serije. Njih serija uopste i ne zanima, pa zato nema svrhe da trosite reci na takve poruke. Ignorisite ih, pa neka se zabavljaju sami. Mi ostali i dalje uzivamo u ovoj seriji.

MOLIM???
Lurdes za 37 solidno izgleda i PRIRODNO, nije napucana kao Lusija
(mada je Lusija bolja riba...)
mene je fras strefio kada procitah koliko godina ima EVA..?
Ja to nisam znala!!!

Molim forumase da mi napisu koliko godina ima Karmen, Afrika, Markos, Raul, Santi, Fiti, Kandela,
ovaj po mogucstvu svi ako znate...

MOLIM???
mene je fras strefio kada procitah koliko godina ima EVA..?
Ja to nisam znala!!!

Molim forumase da mi napisu koliko godina ima Karmen, Afrika, Markos, Raul, Santi, Fiti, Kandela,
ovaj po mogucstvu svi ako znate...

Lusija uopste nije napucana.Prirodno izgleda.Eva ima 32 godine. Imas na prethodnim stranama koliko ko ima godina.Po meni Lurditas izgleda starije za svoje godine.Ima zena sa 37 i to kakvih dobrih riba.Lurdes je bas ruzna.

Hvala na informaciji.
Odakle samo uspevas da nadjes ove podatke?

Većinom znam kako se zovu ti španski glumci/glumice, ali za ovu gloriju baš nisam znala, zato je radio google.

MOLIM???

Slažem se da Lurditas izgleda prirodno, ali i Lucia je za svoje 43 godine (puni danas) prirodna, nema silikonska usta, nije se botoksovala, zatezala lice, ne oblači minjake ni dekoltovane majice, ni u seriji ni u životu. Nije ona kriva što je prirodno zgodna. Ali šta da se radi, priroda je nekome majka a nekome maćeha!

Ja sam zensko,
tako da mi ne treba nikakva slika na zidu...
Ali ako bas hoces uporedi ti prirodnu Lurdisinu sliku sa Lusijinim sexi slikama,
cisto da vidis ko izgleda prirodnije...
Lurdes je meni mila i draga...
To je nesto kao sto je Fibi u carima uvek bila najbolja riba,
ali Pajper je uvek bila mila i draga...

Izivni mislio sam da si musko i da ti je Lurditas dobra riba.Trebao sam da skontam da si zensko jer ona nema sanse da bude privlacna nekom muskarcu.
Jeste zena fina i draga ali nije nikavka riba.lusijine slike su sve prirodne.

belen.jpg

Potpuno prirodno... Nema sta...
Aman shvati ja kazem da je Lusija riba i da super izgleda,
ali da mi je normalnije da zene oko cetrdeset izgledaju kao Lurdes...
Zasto se ti tu nalazis uvredjen i osecas prozvan..? :)

Ali ako bas hoces uporedi ti prirodnu Lurdisinu sliku sa Lusijinim sexi slikama,
cisto da vidis ko izgleda prirodnije...
Lurdes je meni mila i draga...

Sa Lurditas niko nije ni pokušao da uradi sexy slike, nije žena sexy, eto prosto tako.
Inače i meni je ona mila i draga...

Mislim da je dosta rečeno na ovu temu...

P.S Evo vdeh sad sliku Lusijinu. Šta nije prirodno - žena obukla belu haljinu i cipele...

Kakve bi sexy slike imala Luritas?Mogu misliti na sta bi ona licila u toj beloj haljini.Znaci po tebi zena sa 37 godina treba da izgleda ko da ima 57.U kom veku ti zivis?Znaci, ti ces sa 37 da se zbabis i oblacis kao Lurduitas koja se btw tako oblaci (ko kreten) samo u seriji.Lusija uposte nije napucana o tome se radi.Na njoj je sve prirodno.

Back