Urosh_
Primećen član
- Poruka
- 635
Ok. Ja postujem to. Ali to se radi o tebi, a ne o svima koji gledaju ovu seriju, ako razumes sta hocu da kazem!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok. Ja postujem to. Ali to se radi o tebi, a ne o svima koji gledaju ovu seriju, ako razumes sta hocu da kazem!
Naravno! Neka gleda ko sta hoce. I tako u seriji ima za svakog po nesto.![]()
Mislim da je seriji ipak cilj starija publika,
bar preko 16godina...
Tacno, u potpunosti se slazem sa tobom! Realno i da Cuki ode, opet ne bi bilo isto, a kamoli neko od najvaznijih likova!![]()

ok. Znaci mir?! xe xe xe... Ne znam za vas, ali meni je i Ćuki likcina... Koje fore.... xe, xe, xe... P.S. Lurtitas mi se prolepsala.... Dobar joj onaj ves
ok. Znaci mir?! xe xe xe... Ne znam za vas, ali meni je i Ćuki likcina... Koje fore.... xe, xe, xe... P.S. Lurtitas mi se prolepsala.... Dobar joj onaj ves
Naravno! Neka gleda ko sta hoce. I tako u seriji ima za svakog po nesto.![]()

Odakle ti to??Znam da se sesta temporada zavrsava sa 124. epizodom.A znam da se trenutno u Spaniji emituje i 7. temporada..Nego i na uvodnoj spici uvijek pise npr. 93/124...
Odakle ti to??Znam da se sesta temporada zavrsava sa 124. epizodom.A znam da se trenutno u Spaniji emituje i 7. temporada..Nego i na uvodnoj spici uvijek pise npr. 93/124...
NA UVODNOJ SPICI PISHE 149 EPIZODA
pogledaj malo bolje![]()
A kada su se Eva i Markos smuvali nije bilo glupo? I mozda tebi zvuci cudno, ali Gilje i Tete ( pa i DVD i Bolice) imaju najvise fanova, vise nego Lusija i Dijego i svi... I da njih dvoje odu iz serije, opala bi gledanost mnogo! I ako neko zna gde pise da je opala gledanost serije neka postavi link, da se licno uverim!
A gde si video da imaju toliko vise fanova?
Na bilo kom serano forumu (ne racunajuci domace, gde se uglavnom okuplja decurlija) najvise se pise o delovima stalne postave - dijego, raul, lusija itd...
Inace, sinoc bese pakleno dobra epizoda...
I kod njih je pala gledanost od kada je Lusija otisla pa su ovoj sezoni trebali da je vrate da dignu malo gledanost.Samo sto ce to tesko ici jer nju vise serije ne zanimaju. Zato je i rekla da joj ubiju lik.
Fiti nema vise provale kao pre. Ja sam vec rekao da mi je serija bila znaimljivija pre.
Nije vise ogromna kao u pocetku sto je bila. Na primer, po meni da izbace Tete i Gilje ili da izbace Fitija i Santija.Pa to ne moze da se poredi. Po cemu su zamljivi Gilje i Tete?Meni je daleko zanimljiviji Kuro od njih. Da izbace Gilje i Tete serija bi opstala a da izbace Santija, Fitija i Dijega mogu da se svi pakuju i da idu kuci. Kada Lusija ona otisla u Barselonu meni je bilo prazno bez nje isto tako kad je i Dijego polomio nogu.Cak mi sada i ona skola deluje prazno bez Kandele.
Slazem se. Bolji su bili dok se nisu podnosili.Napravili su gresku sto su ih smuvali.Malo je i glupo.Otac sa majkom ovaj sa cerkom.Sad ce sa rodjakom.I to je sve normalno kod njih.![]()
i ako mislite da je opala gledanost serije postavite link da se uverimo Ma i mene je vazda Curro bio zabavniji od giljea i tete...i ako mislite da je opala gledanost serije postavite link da se uverimo
...
p,s Gledao sam na youtube video clip zadnje epizode ali 6 sezone...Kao Tete nedje ide,,,Da li mozda neko zna zbog cega
Ma i mene je vazda Curro bio zabavniji od giljea i tete...i ako mislite da je opala gledanost serije postavite link da se uverimo
...
p,s Gledao sam na youtube video clip zadnje epizode ali 6 sezone...Kao Tete nedje ide,,,Da li mozda neko zna zbog cega