Seranovi

Nemam nameru da se ovde svadjam sa bilo kim niti da od nekog tražim podrsku.... jasno- naravno da nije bila pretnja... Pobogu.... A inace kao sto ti imas pravo Uki da iskažeš svoje misljenje( a da ti ja pri tom ne pridikujem nista), tako i ja imam svoje... I ako nekoga ocrnim( sto nisam uradila, samo sam rekla da me nervira i da mi je tete ruzna) to radim u svoje ime i u svoj racun. I ne ocekujem d se bilo ko složi sa tim, Bože, pa svako ima pravo na svoje mišljenje... samo me je malo iznerviralo ono tvoje" svrake vam popile mozak" itd... Mislim, to je moje misljenje i ja stojim iza njega, i nikog ne teram da se složi sa njim... Tako da je bezuspešno pokusavati da ga promenim... Pa sta ako sam neke likove favorizovala, normalno je da mi se jedni vise svidjajod drugih( nenormalno bi bilo da su mi svi bajni), jel' to greh? Ja se zaista ne secam da sam na bilo koji tvoj komentar dala opasku tipa" Gde su ti oci".... Sloboda misljenja!!! SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU!!! Xe xe xe... ali Santi mi je trenutno najjaci lik u seriji.... Koji izraz dok spava... Ono je glumcina.... Xe, xe.... Lusija baka... Sta znam, kad ode iz serije, naravno da nece biti isto, ali koga nema bez njega se može....

U pravu si, malo sam preterao! Postujem ja tudje misljenje u potpunosti, jedino ne mogu da sahwatim da je Tete nekom ruzna ili nezanimljiva, ali to nema veze sa bilo kim ( sta god da kazes na tu temu, ja necu moci da shwatim na prawi nacin, ali to je naravwno do mene)...dobra ti je ona za fasizam!

Naravno! Neka gleda ko sta hoce. I tako u seriji ima za svakog po nesto. ;)

Apsolutno se slazem sa tobom. I ne smatram da je seriji cilj starija publika, vec da je njena ideja upravo da bude interesantna svima. A to je ocigledno postigla. Ja sam odmakla od tinejdzerskog doba, ali obozavam ovu seriju i ne propustam ni jednu epizodu. Giljeovi fazoni mozda ponekad jesu deciji, ali ko to ne voli? Pa ne kaze se za dzabe da je najbolji deo svakog od nas ono decije sto je ostalo u nama.
Da, nedostajace nam Lusija, ali nedostaju nam i Markos i Eva pa je serija i dalje sjajna. Ako se unapred pripremate za to da vam se serija nece svideti - onda ce verovatno i biti tako. Pa, dajte joj sansu da vam se svidi i u izmenjenom sastavu. Zar Coni i Hoselito nisu sjajni likovi iako su dosli tek nedavno. Ko zna ko nas jos ocekuje.... A Fitijevi fazoni nisu nista manje dobri nego s pocetka, samo ste se navikli na njegov stil pa vam se zato cini da to vise nije to.

Odakle ti to??Znam da se sesta temporada zavrsava sa 124. epizodom.A znam da se trenutno u Spaniji emituje i 7. temporada..Nego i na uvodnoj spici uvijek pise npr. 93/124...

NA UVODNOJ SPICI PISHE 149 EPIZODA
pogledaj malo bolje :)

A kada su se Eva i Markos smuvali nije bilo glupo? I mozda tebi zvuci cudno, ali Gilje i Tete ( pa i DVD i Bolice) imaju najvise fanova, vise nego Lusija i Dijego i svi... I da njih dvoje odu iz serije, opala bi gledanost mnogo! I ako neko zna gde pise da je opala gledanost serije neka postavi link, da se licno uverim!

A gde si video da imaju toliko vise fanova?
Na bilo kom serano forumu (ne racunajuci domace, gde se uglavnom okuplja decurlija) najvise se pise o delovima stalne postave - dijego, raul, lusija itd...

Inace, sinoc bese pakleno dobra epizoda...

A gde si video da imaju toliko vise fanova?
Na bilo kom serano forumu (ne racunajuci domace, gde se uglavnom okuplja decurlija) najvise se pise o delovima stalne postave - dijego, raul, lusija itd...

Inace, sinoc bese pakleno dobra epizoda...

Gilje i Tete su deo stalne postave! I pogledaj malo klipove! Imas na zvanicnim sajtovima glumaca i na youtubu!

I kod njih je pala gledanost od kada je Lusija otisla pa su ovoj sezoni trebali da je vrate da dignu malo gledanost.Samo sto ce to tesko ici jer nju vise serije ne zanimaju. Zato je i rekla da joj ubiju lik.
Fiti nema vise provale kao pre. Ja sam vec rekao da mi je serija bila znaimljivija pre.

Nije vise ogromna kao u pocetku sto je bila. Na primer, po meni da izbace Tete i Gilje ili da izbace Fitija i Santija.Pa to ne moze da se poredi. Po cemu su zamljivi Gilje i Tete?Meni je daleko zanimljiviji Kuro od njih. Da izbace Gilje i Tete serija bi opstala a da izbace Santija, Fitija i Dijega mogu da se svi pakuju i da idu kuci. Kada Lusija ona otisla u Barselonu meni je bilo prazno bez nje isto tako kad je i Dijego polomio nogu.Cak mi sada i ona skola deluje prazno bez Kandele.

Slazem se. Bolji su bili dok se nisu podnosili.Napravili su gresku sto su ih smuvali.Malo je i glupo.Otac sa majkom ovaj sa cerkom.Sad ce sa rodjakom.I to je sve normalno kod njih. :confused:

potpuno se slazem sa tobom.Fiti nema dobre fore kao prije, Kuro je milion puta zabavniji(meni uvijek bio) od Giljea i Tete, bez njih bi serija funkcionisala ali priznajem,ne bi bez dijega santija i fitija.
i NARAVNO bolje je bilo kad se nisu podnosili bas je bilo zabavno.
Ovo sa rodjakom mozda jeste cudno,ali Gilje i Tete nisu RODJENI brat i sestra...nisu krvno povezani...
Kad su otisli stari likovi u Spaniji im je gledanost,bas pala.

Ma i mene je vazda Curro bio zabavniji od giljea i tete...:) i ako mislite da je opala gledanost serije postavite link da se uverimo :D...
p,s Gledao sam na youtube video clip zadnje epizode ali 6 sezone...Kao Tete nedje ide,,,Da li mozda neko zna zbog cega

Ma i mene je vazda Curro bio zabavniji od giljea i tete...:) i ako mislite da je opala gledanost serije postavite link da se uverimo :D...
p,s Gledao sam na youtube video clip zadnje epizode ali 6 sezone...Kao Tete nedje ide,,,Da li mozda neko zna zbog cega

Rekli smo da necemo da pricamo unapred! Ako zelis da znas zamoli da ti neko posal7je poruku na pvt!!!!!!

Ako hoces da saznas sta ce biti idi na yotube tamo imas inserte iz cele 6 sezone. Necemo ovde da pisemo jer ima onih koji nece da znaju sta ce biti.

Back