Seranovi

Dobre su im epizode ali one sa samog početka su najjače... e ljudi, meni je DEFINITIVNO bila najjača epizoda ikada ona kad je Satni pregazio ono kuče a Lurditas nestala, pa su ga Dijego i Fiti našli iskrvavljenog i pomislili da je on ubio Lurditas... Axaxaaaaaaaaaaaaaa.... Morala sam i u 3 nocu da se probudim da gledam reprizu a i sutradan .... Sećate se te epizode? Neprevazidjena... E svaka im čast, kako su samo sve smislili da se poklapa...

Slazem se da su prve epizode bile daleko bolje, ali je mene nova sezona prijatno iznenadila, zato sto su ocekivanja bila mala, ali i zato sto je prethodna (kada Dijego i Lusija nisu zajedno) jako losa...

ja seriju ne bih propustio (ni reprizu u 3) pa da samo stoje i ne rade nista!!!

steta sto je tek u utorak sledeca kada Gilje i Tete pokusavaju da se omrse ali ih Lurditas sprecava (gledao sam snimak na youtube-u,Gilje se sakrio pod krevet ali ne znam da li su kasnije nastavili)

ja seriju ne bih propustio (ni reprizu u 3) pa da samo stoje i ne rade nista!!!

steta sto je tek u utorak sledeca kada Gilje i Tete pokusavaju da se omrse ali ih Lurditas sprecava (gledao sam snimak na youtube-u,Gilje se sakrio pod krevet ali ne znam da li su kasnije nastavili)

Potpuno se slazem sa tobom! Pa zar biste vise voleli da se ova serija vise ne snima ili da nismo otkupili ostatak epizoda? Ako tako mislite, onda ste promasili forum. Dosta vise kukanja... Jeste, i meni neki neodstaju, ali i ova ekipa koja je ostala drzi seriju na nivou. Pa, Raul je sve sladji i sladji i vise nije ni onoliki zvekan kakav je ranije bio. A Dijego i Santi ostaju i dalje glavni za smeh. Vrlo rado gledam i reprizu, iako sam epizodu vec gledala. Uprkos svim promenama, kvalitet ne opada i covek ne moze ni da popamti sve fazone koji se u jednoj epizodi pojave. Posle svake epizode se osecam bas raspolozeno i lepo - pa zar to nije dovoljno od jedne serije?

Serija je i dalje odlicna i nije ni malo izgubila na kvalitetu. Dok su Eva i Markos bili u Barseloni i nisu se pojavljivali neko nista nije rekao!Ni kada je Lusija bila u Americi. Zato ne kukajte vise i pisite nesto drugo. U suprotnom ne zalazite na ovu temu!

pa dobro, ne kažem ja da su sada epizode loše, prijatno su me iznenadile, očekivala sam da nece biti toloiko dobre, ali su mi bolje ione od ranije... Ali svakako da je serija i dalje vrh, samo mi je bila dosadna kada su D i L bili rastavljeni... Sad je sve ok.... Meni lurditas uopste nije ružna, sad se malo sredila, a Kandeli ne bi mopglonista,,,, xex ee xe... Stari Golum kandela.

Zato sto smo znali da ce Markos da se vrati iz Barselone a i epizode su bile daleko zanimljivije. Meni je serija bila bolja ranije i dosta je izgubila na kvalitetu.

Ali ti pricas o epizodama...sada posto njih nema tebi su epizode glupe i manje kvalitetne...to nikako nema smisla...mozes da kazes da ti je glupo sto vise nema nekih likova u seriji, ali ne i da je izgubila na kvaliteteu!

Ali ti pricas o epizodama...sada posto njih nema tebi su epizode glupe i manje kvalitetne...to nikako nema smisla...mozes da kazes da ti je glupo sto vise nema nekih likova u seriji, ali ne i da je izgubila na kvaliteteu!

Pa sto nije logcno? Kako se broj epizoda povecava, inspiracija scenarista se smanjuje i neizbezno je da vremenom postanu malo manje originalni i te fore...
A i kada pojedini likovi odu (pogotovo sto je ovde slucaj - tri odjednom), smanjuje se manevarski prostor, i moraju se nekako popuniti praznine...

Pa sto nije logcno? Kako se broj epizoda povecava, inspiracija scenarista se smanjuje i neizbezno je da vremenom postanu malo manje originalni i te fore...
A i kada pojedini likovi odu (pogotovo sto je ovde slucaj - tri odjednom), smanjuje se manevarski prostor, i moraju se nekako popuniti praznine...

Upravo tako. Nivo im je i dalje zavidan, sto je za svaku pohvalu.

Da, ali kod njih se to uopste ne primecuje. I sa odlaskom Markosa, Eve i Kandele serija je potpuna i uzbudljiva svih 1:20 koliko traje...A ko nije gledao seriju ranije ne bi ni primetio bilo kakvu przninu!

izgubili su na originalnosti...nije vise duhovito kao prije.
one gluposti sa Starskijem i Hacem i 80im su kretenske.POtpuno su izgubili ozbiljnost.

Ne preteruj. Pa kad je ova serija i bila ozbiljna? Njen cilj je da bude zabavna i "drzi" svojom originalnoscu i duhovitoscu, a moras priznati da joj to uspeva. Ona prica o obicnoj neobicnoj porodici sa kojom u nekim delovima mogu svi da se poistovete. Sa kojom bi serijom mogla da se uporedi po stilu? A logicno je da se posle 90 epizoda naviknes i srodis sa nekim frazama i terminima, sto ne znaci da su sada manje zanimljivi. Ja nemam nameru da propustim ni jednu epizodu nadalje, kao sto nisam ni jednu do sada i uzivam u svakoj!

Meni se uopšte ne čini da je serija puno izgubila kad su otišli Marcos i Eva, da budemo iskreni, oni i nisu bili neki pokretači radnje. Sa Kandelom je već druga stvar jer je sa njom i Fitijem bilo uvek neke frke. Zato sad Fitija stalno spajaju sa nekim ženskama.

Likovi bez kojih se serija ne bi mogla zamisliti su Diego, Fiti, Santi, Raul i usudiću se da kažem Lucia, ali kao što znamo, serija se nastavlja i kad ona ode. Moram da priznam da još nisam sigurna da ću nastaviti da je gledam posle 107. epizode.

A to da je serija bila bolja u početku, naravno da je teško održavati isti nivo više od 100 epizoda. A i to mi liči na onu kad se babe i dede žale kako je sve bilo super kad su bili mladi, a pola loših stvari su zaboravili.

I da, meni je na primer ono vraćanje u 80te bilo super, Santijeva afro zurka i Dijegovo zabacivanje kose. :rotf:

Sad sam odgledao 12-u epizodu 7. sezone, kad se vraca Markos za Dijegov 50-i rodjendan. Ovo je po meni ubedljivo najbolja epizoda do sad!!!! Daj Boze da Studio B otkupi ovu sezonu pa da je lepo odgledam sa titlovima!!!!

E sad ovako,serija uopsthe nije nestho mnogo izgubila kad su otishli Marcos i Eva,i ja sam mislio da ce serija kad oni napusthe biti dosadna,ali nije,...I dosta vishe sa tim glupostima,...P.S
REPRIZA OD PETKA JE U UTORAK???

Kako vam nije glupo da gledate epizode unapred. Zar nije bolje da se gleda redom kao na TV-u. A ako neko vec i gleda, molio bih ga da ne pise sta se desava u tim epizodama jer mnogi zele da gledaju epizode po redu! Unapred hwala :)

Ne preteruj. Pa kad je ova serija i bila ozbiljna? Njen cilj je da bude zabavna i "drzi" svojom originalnoscu i duhovitoscu, a moras priznati da joj to uspeva. Ona prica o obicnoj neobicnoj porodici sa kojom u nekim delovima mogu svi da se poistovete. Sa kojom bi serijom mogla da se uporedi po stilu? A logicno je da se posle 90 epizoda naviknes i srodis sa nekim frazama i terminima, sto ne znaci da su sada manje zanimljivi. Ja nemam nameru da propustim ni jednu epizodu nadalje, kao sto nisam ni jednu do sada i uzivam u svakoj!

Meni se uopšte ne čini da je serija puno izgubila kad su otišli Marcos i Eva, da budemo iskreni, oni i nisu bili neki pokretači radnje. Sa Kandelom je već druga stvar jer je sa njom i Fitijem bilo uvek neke frke. Zato sad Fitija stalno spajaju sa nekim ženskama.

Likovi bez kojih se serija ne bi mogla zamisliti su Diego, Fiti, Santi, Raul i usudiću se da kažem Lucia, ali kao što znamo, serija se nastavlja i kad ona ode. Moram da priznam da još nisam sigurna da ću nastaviti da je gledam posle 107. epizode.

A to da je serija bila bolja u početku, naravno da je teško održavati isti nivo više od 100 epizoda. A i to mi liči na onu kad se babe i dede žale kako je sve bilo super kad su bili mladi, a pola loših stvari su zaboravili.

I da, meni je na primer ono vraćanje u 80te bilo super, Santijeva afro zurka i Dijegovo zabacivanje kose. :rotf:
Seranovi su bili kao...Ocajne Domacice recimo ,po pitanju zanra samo bez domacica...a sada su kao neki sitkom,ali sa puno kostima i nije bas duhovito...One 80te su i meni bile zabavne ali se jednostavno ne uklapaju u seriju...Ni Starski i Hac.Vjerovatno su i reditelja promijenili jer ako obratite paznju mislim da su 3 do sada mjenjali ili 2 ,ima razlika.
Prije je serija imala doskocice,odlicno (da podvucem odlicno)napisane dijaloge, a sada sve to polako tone i pokusavaju da ih zamjene nekim kempom iliti skechem.Ono sto se u engleskom zove comical relief, dok su Eva i Markos,bili ozbiljni,pa i Dijego sa Lusijom,taj comical relief davali su Fiti i SAnti(ponekad Raul i Afrika,zatim i Cuki).Ipak se serija bavila ozbiljnim temama,a sada se vec polako ponavljaju.Naprimjer,jedno 15 puta su se bavili muskom potencijom.Prvi je to bio FIti,pa Dijego,pa Santi.A ozbiljna tema,jeste to ponekad,ali znate,kada je nekoliko puta ponavljate...dosadi.

Back