Seranovi

ma kome se ne svidja serija ne ora ni da je gleda... Pogledajte malo, koja spanska serija je opstala tako dugo... Cast izuzecima ima ih....

Volim Seranove, ali, da se razumemo, Korak napred, Kompanjerosi....
Inače, meni je malo bzvz što su Markos, Eva i Kandela otišli, ali, šta ćete...Možda se o5 pojave u nekoj pretposlednjoj sezoni, ko zna....

A to što pričate da je kvalitet serije opao, čuvajte reči za kvalitet serije kad Lusija umre....Nadam se da je istina ono što je neko rekao pre jedno 2-3 meseca, da će Lusi da sačeka Dijega u Mexiku, ali, tada bi bilo previše fantastično(nestvarno)...
pozz

Nadam se da je istina ono što je neko rekao pre jedno 2-3 meseca, da će Lusi da sačeka Dijega u Mexiku, ali, tada bi bilo previše fantastično(nestvarno)...
pozz

Rekli ste se Lusija vraca (tj videli ste u onome sta ce se dogoditi sledece epizode). Ta epizoda je prosla, jel je neko odgledao?

Bilo je reči na nekim španskim forumima da će da ga sačeka u mehiku, ali izgleda da (još) ništa od toga. Ja nisam gledala te nove epizode, ali kažu da je u prethodnoj epizodi (kad Diego slavi rođendan) bio njen flešbek iz ranijih epizoda. Evo ga spojler, ko hoće da vidi neka potamni
Neko dolazi u kuću a Tete će se učiniti da kroz prozor u kuhinji vidi Luciu, ali to nije ona, nego Diegova devojka. I to je valjda taj flešbek. A u toj epizodi se pojavio i Markos. I ima još nešto mnogo tužno u vezi tog rođendana, ali to neću da vam otkrivam ni u spojleru, he, izvinite.

E je... pa nije fora... Sad kao ima tuzno, nema tuzno... Daj reci :D

OK evo, tražili ste gledajte:

Pošto je Dijegu 50. rođendan, svi žele da mu naprave ludilo žurku. Ali on ne želi, nego odlazi sam u restoran gde je ranije išao sa Lucijom dok je bila živa, i tamo sedi sam za stolom, jede ono šta su uvek naručivali, dok jede padaju mu suze u jelo (ajde dobro, ovo poslednje za suze sam izmislila).

Te lo dije o no te lo dije da će biti tužno?

Pošto je Dijegu 50. rođendan, svi žele da mu naprave ludilo žurku. Ali on ne želi, nego odlazi sam u restoran gde je ranije išao sa Lucijom dok je bila živa, i tamo sedi sam za stolom, jede ono šta su uvek naručivali, dok jede padaju mu suze u jelo (ajde dobro, ovo poslednje za suze sam izmislila).

Pa dobro, jeste tuzno...
Mada, ne znam zasto, sada mi pade na pamet da sam negde procitao da planiraju da otkazu "Seranove" nakon, ove, sedme sezone - navodno, vise im se ne isplati da je snimaju, i da broj gledalaca pada stalno... Najjaca fora bi bila da snime poslednju epizodu, sa svim likovima, da se vrate i Markos i Eva, i Kandela i Joan Manuel i Rakel i cela kompanija.... i da urade kao neki specijal

Pa gde je spojler?Lusija :( Moja ljubimica, lepotica. Ima li na yotube?Necu da gledam kad ona ode:(

Pa dobro, jeste tuzno...
Mada, ne znam zasto, sada mi pade na pamet da sam negde procitao da planiraju da otkazu "Seranove" nakon, ove, sedme sezone - navodno, vise im se ne isplati da je snimaju, i da broj gledalaca pada stalno... Najjaca fora bi bila da snime poslednju epizodu, sa svim likovima, da se vrate i Markos i Eva, i Kandela i Joan Manuel i Rakel i cela kompanija.... i da urade kao neki specijal

Ne verujem...Koliko sam ja negde procitao sreija ima mnogo gledalaca i idalje je extra popularna u Spaniji...tako da mislim da nece da je prekidaji, a iskreno se i nadam da nece!

Pa dobro, jeste tuzno...

Pa gde nadje i Joan Manuela!!? Ako bi se on jos koji put pojavio u ovoj seriji, mislim da bih dobila neodoljivu zelju da skocim kroz prozor. To je najodvratniji lik u celoj seriji i ne bih volela vise da ga vidim.
Osim toga, nadam se da te vesti o padu gledanosti nisu tacne i da ce se serija jos snimati, kao i da ce nasi (sto je jos vaznije) otkupiti i preostale snimljene epizode.

poz svima...nova sam ovde,pratim seranove inace ne bih sada bila ovde :) Zanima me da li je neko konacno uspeo da nabavi serije,dosta se pisalo o tome...Citala sam u nekim spanskim novinama Franov intervju,nece se cesto pojavljivati u seriji jer navodno kaze da zeli da se odmori i da se posveti malo vise muzici.Ako neko slusa njegovu muziku neka se javi,imam tridesetak njegovih pesama pa cu da prosledim...a isto tako ako neko ima njegove slike neka se javi ili neka postavi neki link,ja imam ali ne mnogo a on mi je najsladji :D Kuckamo se vec ;)

Pa gde je spojler?Lusija :( Moja ljubimica, lepotica. Ima li na yotube?Necu da gledam kad ona ode:(

Kako gde je spojler? Otkucan je belim slovima pa ih zatamni. Luciu je "videla" Tete, ne Diego. I Lucia je moja ljubimica!

Pa dobro, jeste tuzno...

Pa gde nabroji sve njih (ukljucujuchi Joan Manuela, koji je stvarno ljigav lik), a izostavi Luciu por dios!! Dzizs!
Inace i ja mislim da bi mogli da zavrse seriju, ne sto je ja ne volim, nego eto, ne moze doveka, pa zato neka je zavrse u velikom stilu, sa svima koji su nekad igrali u njoj (minus Joan Manuel).

ma stvarno bi bilo glupo i nerealno da Lusija ceka Dijega u meksiku... Šta ondjednom ostavi Tete i sve... Ode tako be z pozdrava, izlažira svoju smrt, koja bi maja to jos uradila, pa i u seriji( Drugo je Kandela koja nije izlazirala svoju smrt)... Serija mi je i dalje coooooool, ali da mi je da se vrate Eva i Markitos....

:DImam nekoliko pitanja...:D
1.U kojoj epizodi umire Lusija???
2.Da li Tete poslije njene smrti napusta Santa Justu???
3.Da li na studio B prikazuju 7 sezoni ili nastavak 6???:confused:
4.Da li posle Lusijine smrti Santi i Lurditas dobijaju dete???:?:
5.Da li ce se do kraja epizoda,pojavljivati Eva ,Marcos,ili Kandela???
6.Da li je istina da Guille ide za Barcelonu da vrati Marcosa i da uspeva u tome???[kojoj sezoni]???:cool:
7.Koje godine je rodjen Curro???
8.Da li postoje 1,2,3,4 i 5 serijal i dali je neki Studio b prikazivao:think::think:
9.U kojoj sezoni Dijegu umire 1 zena???
10.Ko je Dijegova prva zena i ako moze slika:rolleyes::ok:

Eto to je to...:D Eto to me je zanimalo...:ok:

ma stvarno bi bilo glupo i nerealno da Lusija ceka Dijega u meksiku... Šta ondjednom ostavi Tete i sve... Ode tako be z pozdrava, izlažira svoju smrt, koja bi maja to jos uradila, pa i u seriji( Drugo je Kandela koja nije izlazirala svoju smrt)... Serija mi je i dalje coooooool, ali da mi je da se vrate Eva i Markitos....

Ja mislio ima snimak na yotube. Lusija je moja ljubimica. :lol:

1.U kojoj epizodi umire Lusija...
2.Da li Tete posle njene smrti napustha SJ?
3.Da li posliej Lusijine smrti Santi i Lurditas dobijaju dete?
4.Da li ce se do kraja sledecih epizoda pojavljivati Marcos,Eva i Kandela?
5.Koja je sezona na studio B?
6.Koje godine je rodjen Curro?
7.Da li postoje 1,2,3,4,5 seijal i dali je neki od ovih studio b prikazivao???
8.Kad Dijegu umire 1 zena i u kojoj sezoni?
9.Ko je bila 1 Dijegova zena?Ako mozhe slika...
Eto to me je zanimalo,a i mnoge druge,:) jer su mi ove stvari vrlo vazhne...
P.S nije mnogo pitanja :D

1.U kojoj epizodi umire Lusija...
2.Da li Tete posle njene smrti napustha SJ?
3.Da li posliej Lusijine smrti Santi i Lurditas dobijaju dete?
4.Da li ce se do kraja sledecih epizoda pojavljivati Marcos,Eva i Kandela?
5.Koja je sezona na studio B?
6.Koje godine je rodjen Curro?
7.Da li postoje 1,2,3,4,5 seijal i dali je neki od ovih studio b prikazivao???
8.Kad Dijegu umire 1 zena i u kojoj sezoni?
9.Ko je bila 1 Dijegova zena?Ako mozhe slika...
Eto to me je zanimalo,a i mnoge druge,:) jer su mi ove stvari vrlo vazhne...
P.S nije mnogo pitanja :D

Mislim da je 5 sezona u toku...Dijegu umire prva zena pre pocetka serije tako da njena slika ja mislim i ne postoji...A za ostalo se strpi jos 2-3 nedelje, jer necemo da pr7icamo o novim epizodama unapred...:)

Pa gde nabroji sve njih (ukljucujuchi Joan Manuela, koji je stvarno ljigav lik), a izostavi Luciu por dios!! Dzizs!
Inace i ja mislim da bi mogli da zavrse seriju, ne sto je ja ne volim, nego eto, ne moze doveka, pa zato neka je zavrse u velikom stilu, sa svima koji su nekad igrali u njoj (minus Joan Manuel).

U neku ruku si u pravu, ali neke serije u Americi traju i po 20(mozda cak i 25)godina,ako ne i vise...pa moze i ova da traje duze s obzirom da nije isla stalno nego je imala ceste prekide...

Back