Wapa
Primećen član
- Poruka
- 940
Evo završiće film skoro. Zove se Bienvenido a casa, iz 2005., Raul glumi fotografa čija je devojka trudna, dosta zanimljiv film.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kakav odnos imaju Raul i Fiti... Tako cu ja isto kad budem imao sina![]()
A sta ako budes ima cerku...oces ko afri i njen cale?

Ne znam da li sam jedini ali meni su bile bolje ranije epizode.Oseca se nedostatak Eve, Markosa i Kandele.Lusija nema vise najbolju drugaricu,druzi se za Lurditas. Fiti vise nije isti. Nista vise nije isto.Dobre su epizode ali one pre su bile mnogo bolje.
Zna li neko koja je epizoda kada dolazi onaj Vili, nezni trubadur, shto ga Dijego unajmljuje da peva Lusiji??? To je jedna od najboljih epizoda![]()

ova veceras je bila sjajna epizoda...a ovaj maneken u sledecoj?! MAJSTOR!
![]()

Ta epizoda je već bila ranije, onda kad su Diego i Lucia trebali da se rastanu, pa je on hteo da je zadrži na svaki način. Vili - genije!!!
Ne znam da li sam jedini ali meni su bile bolje ranije epizode.Oseca se nedostatak Eve, Markosa i Kandele.Lusija nema vise najbolju drugaricu,druzi se za Lurditas. Fiti vise nije isti. Nista vise nije isto.Dobre su epizode ali one pre su bile mnogo bolje.

Pa znam da je bila ranije, ali me zanima koja je to tachno epizoda!!!
Sinoc serija nije bila losaCuki je po meni bio najzanimljiviji i onaj rat u stanu
Veceras Raul maneken super![]()
to sam i ja reklaNe znam da li sam jedini ali meni su bile bolje ranije epizode.Oseca se nedostatak Eve, Markosa i Kandele.Lusija nema vise najbolju drugaricu,druzi se za Lurditas. Fiti vise nije isti. Nista vise nije isto.Dobre su epizode ali one pre su bile mnogo bolje.
prije mi se to nikad nije desavalo da zaboravim na epizodu...Stare epizode su neuporedivo bolje od ovih novih koje se trenutno prikazuju, tako da mi je serija malo dosadila i vise je ne gledam sa tolikim odusevljenjem kao pre.