Seranovi

Prikacila sam se na trenutak samo da prokomentarisem vecerasnju epizodu. Pa, zar vam Afrika i Raul nisu bili preslatki? Bas mi je drago sto su ih opet spojili, jer stvarno jesu jedno za drugo. A zar i Fiti nije fenomenalan prema Raulu? Neverovatno kako im serija dobro ide i kako se prica lako i lepo nastavlja iako su desetkovali ekipu. Vecerasnja epizoda obecava da ce i nastavak biti odlican, mada istina ne vise onako bezbrizan kao sto su to bile ranije epizode. Sad su im problemi ozbiljniji, ali je to verovatno i normalno s obzirom da su stariji.

ova veceras je bila sjajna epizoda...a ovaj maneken u sledecoj?! MAJSTOR!
foto7hq0.jpg

Epizoda je bila super!!!! Chuki je mnogo jak lik:lol::lol:
Zna li neko koja je epizoda kada dolazi onaj Vili, nezni trubadur, shto ga Dijego unajmljuje da peva Lusiji??? To je jedna od najboljih epizoda:lol::lol:

Ne znam da li sam jedini ali meni su bile bolje ranije epizode.Oseca se nedostatak Eve, Markosa i Kandele.Lusija nema vise najbolju drugaricu,druzi se za Lurditas. Fiti vise nije isti. Nista vise nije isto.Dobre su epizode ali one pre su bile mnogo bolje.

Pa znam da je bila ranije, ali me zanima koja je to tachno epizoda!!!

Pa sad, mnogo trazis! Samo sam nasla ovo:
lucia, lucia, tierna de noche, tierna de dia, lucia ou yeah lucia..

I za Fitija:
Willy:Everybody!Fiti mi amigo,lo siento,fui un cebollino,se mi padrino,fiti mi amigo,sin ti no hay boda no voy de pinguino,fiti mi amigo no estes mohino,eres mi sangre mi torbellino,fiti se mi padrino,fiti,fiti,fiti!!!!!!!!!ouh ouh ouh YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne znam da li sam jedini ali meni su bile bolje ranije epizode.Oseca se nedostatak Eve, Markosa i Kandele.Lusija nema vise najbolju drugaricu,druzi se za Lurditas. Fiti vise nije isti. Nista vise nije isto.Dobre su epizode ali one pre su bile mnogo bolje.
to sam i ja rekla
ni fiti ni lusija nisu potpuni bez Kandele.Eva i Markos su bili stvarno stub serije...
ove nisu lose,ali prije sam ja skakutala od srece kad bi Seranovi pocinjali.Evo,jucerasnju epizodu sam propustila :( prije mi se to nikad nije desavalo da zaboravim na epizodu...

Meni nekako serija je sada nepotpuna...
Mislim, glupo mi je toliko forsiranje Coni i Lurditas da popune prazninu koju je napravio odlazak Kandele.
A i nekako pojavljivanje Elene u ovoj meri, it just ain't right...

A Fiti mi nekako nedostaje zbog 'marcipana'. No, u svakom slucaju, za sada su epizode jos dobre, i nisu toliko izgubile na kvalitetu....

Pa, dobro, i ja se donekle slazem sa vama. I meni nedostaje prica o Markosu i Evi i definitivno oni jesu bili najsladji, ali... Vecerasnja epizoda je bila fenomenalna. Tako sam se slatko ismejala Santijevim poslovicama na latinskom i Raulovom revijom... A tek pogled "pcelice Maje"! Za Kandelu se ne slazem i ona mi bas ne nedostaje mnogo,a pogotovo ne sada kad su je tako ocrnili u seriji. Zato je Fiti sve simpaticniji i simpaticniji u svom odnosu prema Raulu. Ipak, jedva cekam epizode kad ce se ponovo pojaviti Markos...

Meni je epizoda od sinoć bila jedna od najsmešnijih ikad, ali sam bila fizički sprečena od strane druge osobe da odgledam zadnjih 15 minuta pa da li bi neko bio ljubazan da mi kaže šta je bilo sa Raulovim manekenisanjem i šta je uradio onaj mučenik Diego sa Lucijom? Muchas gracias!

Back