- Poruka
- 5.822
E da te pitam, gledala sam na youtube nesto iz zadnje sezone, i tamo Raul i Afrika nisu zajedno... Raskinuce?
Koliko se secam Afrika ce se zesce naljutiti na Raula,i ona ce jedno vreme da pocne da se interesuje za Markosa....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da te pitam, gledala sam na youtube nesto iz zadnje sezone, i tamo Raul i Afrika nisu zajedno... Raskinuce?
22.35 od utorka do petka.jel zna neko kad ide ta serija... nikad ne mogu da je ufatim...a tako mi se gleda?
jel zna neko koliko serija ima sezona tojest koliko svaka od sezona ima epizoda?

da ima na RTCG 2 u Crnoj Gori,ali sad se savrsila sezona.ima li ko da gleda na neki drugi program seranove, sem na studio b???
da ima na RTCG 2 u Crnoj Gori,ali sad se savrsila sezona.
ima li ko da gleda na neki drugi program seranove, sem na studio b???
a znaš li kad će nam vratiti seriju?? imaš li neku informaciju? ja sam probala da pošaljem e-mail, ali im je stranica u izradi, pa ima nekih problema... :-x

moze li neko da mi kaze sta se desilu u petak

E pa meni je najviše žao Dijega... Ona je njega na neki način prevarila, i ne vidi koliko se on trudi da je oraspoloži i da joj ugodi... Iako je malo povodljiv... Ali tu mi je ona ispala kucka... Ode covek iz svoje kuce... I ja sam sinoc plakala... Znaci pomirice se Lusija i Dijego? Hvala Bogu.... A Eva definitivno otišla? Gilje i Tete su dušice.... Kakav bre Raulov sin dolazi? Otkud raulu sin? Hoće se viđati još Tet i Gilje posle sinoćnjeg rastanka... Tuga... Malo me hvata nostalgija za Markosom i Evom... I Kandela odlazi... To od nje nikad ne bih očekivala....Jel ima večeras serija?
e moja KateE pa meni je najviše žao Dijega... Ona je njega na neki način prevarila, i ne vidi koliko se on trudi da je oraspoloži i da joj ugodi... Iako je malo povodljiv... Ali tu mi je ona ispala kucka... Ode covek iz svoje kuce... I ja sam sinoc plakala... Znaci pomirice se Lusija i Dijego? Hvala Bogu.... A Eva definitivno otišla? Gilje i Tete su dušice.... Kakav bre Raulov sin dolazi? Otkud raulu sin? Hoće se viđati još Tet i Gilje posle sinoćnjeg rastanka... Tuga... Malo me hvata nostalgija za Markosom i Evom... I Kandela odlazi... To od nje nikad ne bih očekivala....Jel ima večeras serija?
...