Seranovi

E pa meni je najviše žao Dijega... Ona je njega na neki način prevarila, i ne vidi koliko se on trudi da je oraspoloži i da joj ugodi... Iako je malo povodljiv... Ali tu mi je ona ispala kucka... Ode covek iz svoje kuce... I ja sam sinoc plakala... Znaci pomirice se Lusija i Dijego? Hvala Bogu.... A Eva definitivno otišla? Gilje i Tete su dušice.... Kakav bre Raulov sin dolazi? Otkud raulu sin? Hoće se viđati još Tet i Gilje posle sinoćnjeg rastanka... Tuga... Malo me hvata nostalgija za Markosom i Evom... I Kandela odlazi... To od nje nikad ne bih očekivala....:confused::confused::confused: Jel ima večeras serija?

E pa meni je najviše žao Dijega... Ona je njega na neki način prevarila, i ne vidi koliko se on trudi da je oraspoloži i da joj ugodi... Iako je malo povodljiv... Ali tu mi je ona ispala kucka... Ode covek iz svoje kuce... I ja sam sinoc plakala... Znaci pomirice se Lusija i Dijego? Hvala Bogu.... A Eva definitivno otišla? Gilje i Tete su dušice.... Kakav bre Raulov sin dolazi? Otkud raulu sin? Hoće se viđati još Tet i Gilje posle sinoćnjeg rastanka... Tuga... Malo me hvata nostalgija za Markosom i Evom... I Kandela odlazi... To od nje nikad ne bih očekivala....:confused::confused::confused: Jel ima večeras serija?

Nisu jos Markos i Eva napustili seriju pojavljivace se jos. Posle 86 ili 84 napustaju seriju ne mogu tacno da se setim.

e moja Kate :)...
Ja ne bih mogla da zivim sa covjekom koji je toliko naivan i manipulativan kao sto je Dijego,a ponovo jako dobar,a ponovo jako ljubomoran.Nije Lusija poljubila Pola vec on nju.I dajte, poljubac i to jedan!A sve je to bilo tako,zbog Dijegove naivnosti i ljubomore,jer mu Santijago i Fiti pune glavu ...ne kazem da je krivica Dijegova ajde da je spavala sa Polom ali...poljubac ?!
Sto se toga tice, mislim da se Lusija zaljubila u POla,ali zarad svih njih (cak i gamadi poput Santijaga)ostala je sa Dijegom(koga isto voli).Dijega mi je malo zao, ali kad je glup!...kao sto je rekla Lusija ako bi mu Santi i Fiti (pogotovu Santi)rekli da skoci,on bi vec hvatao zalet.
Markos ce se vratiti,Eva pojaviti jednom ...a necu da ti pricam seriju ;)
undertaker nemoj molim te govorit na temi ,reci joj na privateu necu da znam citavu seriju,zbog tebe znam vise nego sto bi trebala ;)

Bas mi je drago zbog golupcica Giljea i Tete, ali mi je zao Dijega i Lusije. Prvo jeste da je Lusija na neki nacin prevarila Dijega ali i on sizi svaki put kad je vidi sa nekim muskarcem. Santi i Fiti bi mogli da prekinu sa svojim, ionako glupavim, savetima.

Back