Seranovi

Sta bre??!!!!Lusija umre?!!!:shock::shock::shock::shock:

Da, Lucia umire, možete pogledati tu scenu na youtube-u. Sama scena je po meni glupo uradjena, ali je svejedno tužna. Inače, Belen Rueda koja je igrala ulogu Lucie je svojom voljom otišla iz serije, ne mogu tačno da se setim iz kojih razloga, ali možete i to pronaći lako na netu - Google.com. ;)

Da, Lucia umire, možete pogledati tu scenu na youtube-u. Sama scena je po meni glupo uradjena, ali je svejedno tužna. Inače, Belen Rueda koja je igrala ulogu Lucie je svojom voljom otišla iz serije, ne mogu tačno da se setim iz kojih razloga, ali možete i to pronaći lako na netu - Google.com. ;)

Zato što kao glumica nije bila prisutna u španskom filmu, više u serijama ...

A ove godine igrala je u filmu ''El Orfanato'', koji je bio španski kandidat za Oskara, a sama je nominovana za Goja nagradu u katergoriji najbolja glumica.;)

Aaaaaaaaaaaaaaa.... Ma kako Lusija umire... Pa kad će??? neće valjda još??? O Bože... Tuga, stvarno ako se ekipa rasturi, neće biti zanimljivo... Žao mi što ode Eva... Šmrc... Hoće se vratiti? E ljudi, gledah neke slike na netu, i tamo vidim Markos drži neku bebu, tu je i Dijego... Čija je to beba? Markosova? Ne mogu da verujem da će Lusija da umre... Kad će se već jednom smuvati Tete i Gilje... Baš glupo što je napustila seriju... Mislim da je najvecu popularnost stekla u ovoj seriji i da je ni jedan film niti druga serija ne mogu nadmašiti.... Bedak... Ja sam počela redovno da gledam i reprize... I korak napred je extra extra serija ali Seranovi su neprevaziđeni... Svaka je cool na svoj način... Na nekim slikama koje sam skidala od starih likova su tu samo Tete, Gilje, Raul i Afrika i neka riba sa crvenom kosom i neki lik sa kovrdžavom kosom i bradico... Pretpostavljam da su to likovi koji će zameniti Evu i Markosa... Tugac... Stvarno mislim da neće biti zanimljivo bez starih likova... A od čega Lusija umire? Saobraćajka? Pih.... Ma neću bre da umre!!!! Neću!

Hitno potrebna jucerasnja epizoda tj cetvrtak 61. epizoda, ako je neko snimio neka pise na PM, sminam sve od pocetka pa mi treba da kompletiram.

Zmajce pravi si ZMAJ !

Svaka cast za odanost u snimanju ovog divnog serijala !

hmm ja skidam sve serije, ali bez titla ...

Ah, zaboravih ... juce nije bila serija zbog ovih predizbornih materijala

Dijego ce da crkne od silnog seksa...svi ga vrte oko malog prsta :)...mada fiti ne daje lose savjete 8)
p.s. imam osjecaj da ce se ono cetvoro nacrtati na prozoru i raditi sta god,a eva ce da se vraca u santa hustu.stata.

Lusija ce da "pogine' u saobracajki. Ta glumica je odlucila da joj "ubiju" lik jer se posvetila filmu. Pisalo je da ce da se vrati ponovo u seriju ali sada sam negde procitao da je ovo poslednja sezona. Nazalost! Inace je srecno razvedena, majka 2 dece i ima decka glumca. :wink:

Ova epizoda je bila jedna od najboljih!!! Jeste li videli Fitijevu facu kad mu Kandela kaze da nije sve u sexu?!? Smejao sam se ko lud!!! I Santi sa njegovom rukom!!!:lol:
E ljudi, jel neko od vas vechera dvaput???:wink:

Serija je najace.Seranove i Mucke bih mogao stalno da gledam
Kad ce lusija da pogine od prilike u kojoj epizodi ?Ne bih voleo da gledam tu epizodu jer bi se verovatno rastuzio :(.Sad je 62 epizoda sta je studio b rekao koliko ce da bude prikazivano?
hvala

Back