Seranovi

Da li mozete da verujete da Natalija ima 27 godina? Vec? Je*ote, kako sam bio zaljubljen u nju, ustvari mislim da sam i dalje :lol:

17622558_1602261289792043_21551557_o.jpg

Srecan joj rodjendan!

Ja filmove u poslednje vreme gledam, relativno skoro sam zavrsio Seranove pa mi mrsko ponovo da ih gledam. Da sacekam malo nadam se da cu da zaboravim koliko toliko pa ponovo pocinjem :D
Inace spanski filmovi neveeeerovatnoo dobri, znaci ja sam odusevljen. Par njih sa Lusijom kakva prica strasno. Preporuka svima.

Jel pratite sindjelice? Juce sam pogledao epizodu, stigli su do onoga kad Markos i Eva treba da se vencaju pa ona bezi u Barselonu da "razmisli". Koja to bese sezona? Nesto mi brzo idu te epizode

Ја не знам због чега ико сматра да је њих вредно гледати...Били би добри да су наши смислили нешто оригинално, уместо што су преписали епизоде Серанових и само посрбили имена...

hahahahhahahahah a lepo je sto su svi u dobrim odnosima posle snimanja i sve to.
gledao sam friends sve epizode i posle toga neke reportaze, klipove i nisu u dobrim odnosima uopste, svi se mrze medjusobno

Na danasnji dan pre 14 :eek: godina, poceli su da se emituju Seranovi!
Evo teksta koji je Natalija objavila uz sliku: Madre mía.. Tal día como hoy, pero hace 14 años, ¡se estrenaron Los Serrano..! Echo la vista atrás y me doy cuenta de que debo gran parte de lo que soy a cada uno de esos momentos.. Ahí me enamoré por primera vez de esta profesión..❤️ ¡Ay, Dios! ¡¡CÓMO PASA EL TIEMPO!! ????????????????Sin duda, una de las etapas más bonitas de mi vida..❤️ #FelizSábadoATod@s y ¡larga vida a la ficción española! ????????????????

Razumete li sta? :D Ja sam ponesto povezao

seranovi.jpg

Back