kad se setim kolio smo bili aktivni poslednjih par godina...
bukvalno celu seriju smo analizirali, svaku epizodu, svaku smesnu scenu, svaku gresku (i dalje se smejem kad se setim raul i markos kako su docekali aleksa kad uvalili dijegu harpun i skinuli ga golog

)
@serano92 slazem se sa svim sto si rekao ali moje misljenje je da nece vise nikad da se snimi nova epizoda seranovih. veronika se posvadjala valjda sa producentima reziserima nemam pojma i zbog toga je na kraju serije kad se dijego probudioo svi bili tu sem nje (kao u wc u je ). pisao je o tome neko ranije na forumu ne znam tacno ko.... dijego fiti i santi su stari vec mada mene cudi baba karmen i dalje snima a ima 82 83 godine ahahhaha

kao sto je santi zove fosil

mladja ekipa nije postigla nista bitno posle seranovih ne znam, mozda i bude nekad nesto ali ne verujem
italijani portugalci mi i jos par zemalja su pokusali da kopiraju seriju i svaka se zavrsila neuspehom kao i sindjelici, hejtujem ih isto ko i vi izuzetno glupa serija
i ja planiram uskoro da pocnem seranove opet...
- - - - - - - - - -
99 % mojih poruka je samo na ovoj temi u vezi sa seranovima oko 2800

daki i ja smo se takmicili jedno vreme ko ce prvi valjda 2000 da predje
Da, znam to za Veronicu, generalno sada kad gledam od svih glumaca prve postave Seranovih, najslabija je realno što se glume tiče, tunjava, i bez neke velike emocije. Nedavno sam gledao neke intervjue sa Resinesom, Boniljom i Molerom, nisu se mnogo promenili, Fiti ponajmanje.. I opet kažem verujem da bi se mogla napraviti neka priča od makar nekoliko epizoda ili jedan film, razbili bi sa gledanošću 100%. Najviše je naravno pored Resinesa i Bonilje uradila Belen, ali npr Jorge Jurado ( Kuro) posle kratke uloge u filmu Gol, nema ga nigde. Opet kažem moje mišljenje je da bi publika to jako želela, jer pratim dosta televizijska dešavanja u Španiji, jer volim jezik i njihovu kinematografiju. Imam i prijatelje koji su Španci i istog su mišljenja, da se od Seranovih na njihovim kanalima nije pojavilo ništa zglavno. Kad god ih intervjuišu, ni jedan novinar ne propusti pitanja u vezi sa Seranovima. Svakog puta ih pitaju. I svako od njih uvek kada ih pitaju koja vas je uloga izdvojila, ili proslavila, ili koje uloge se rado sećate, svi spomenu Seranove. Sem naravno Veronike Sančez (Eve) koja nije ni kraj serije odgledala kako kažeu intervjuu.
Mislim da bi se mogao uraditi neki nastavak pa makar i sa drugom glumicom za Evu.
Takođe svaki put kada izađe neka serija, tekst o toj seriji ne prođe a da se ne pomenu Seranovi, posle 8 godina!!! Počinje sada snimanje neke porodične serije "IFamily" Antonio Resines glavna uloga, naslov teksta "Resines vraća duh i nostalgiju Seranovih" nešto u tom fazonu. Belen Rueda i Fran Perea glume u seriji "B&B" takođe se provlače priče o Seranovima.
"Sex i grad" npr serija koja je doživela svetsku slavu će se takođe nastaviti, znam da nije isto... jedno je Holivud i njihova reklama jedno je Španija, ali verujem da nešto u budćnosti može da se desi, nisam klinja i napaljeni fan, samo mislim realno. Čak sam negde čitao da su imali neko okupljanje glumaca, mada ne mogu da nađem snimak bio je to samo tekst, gde je neko od reditelja dobacio Resinesu mogli bismo da uradimo po neki novi kadar... Dakle, ne maštam, nego tako vidim trenutno stanje što se toga tiče, nije lako izvodljivo ali nije ni nemoguće.
A sad malo mašte
Ako bi se to i desilo voleo bih da u seriji budu
Dijego, Lusija Tete Gilje i Kuro u jednoj kući
Eva i Markos u drugoj sa svojim detetom
Fiti i Kandela
Raul i Afrika i Raulov sin
Santi i Lurdes sa detetom
Choni i Hose Luis
Karmen, Joli, Boliće,Ćuki, Fermin
ehhh... sad je dosta