Seranovi

Pozdrav ljudi, ako nekome treba sajt za skidanje serije, evo: http://eserije.blogspot.ba/search/label/Los Serrano

Nisam odavno ažurirao sajt, jer imam nekih problema sa Fejsbukom i postavljanjem linkova na njega. U planu je novi sajt sa domenom .com i boljim izgledom. Ako se nekome sviđa sadržaj sajta nek napiše, čisto da znam da li da pravim za više serija ili samo za Seranove. Veliki pozdrav, uživajte u gledanju serije ;)

Serija je pre skoro jednu deceniju zavrsila svoje emitiranje na televiziji, realno je da forum vise nema sta da ponudi novo, osim ako se ne napravi nastavak, ali to se nece desiti.Gledajte ispocetka da se podsetite. Stavicu na YT ove gafove sto postoje iz 5 sezone (video sam da nema bas sve), zanimljivo je gledati kako su je snimali.

Poslednja izmena:
ne znam za vas, ja trenutno gledam friends i jos neke druge serije a seranove sam relativno skoro zavrsio po ko zna koji put pa cekam malo da zaboravim jos godinu dana mozda pa cu ponovo :D

Ćao!
Da, veliki sam fan Seranovih... prvi put sam je gledao kada sam bio 2 razred srednje škole. Sada imam 24 skoro 25 i gledam je ne znam koji put već ali ovoga puta zajedno sa svojom devojkom. Pogledamo po 2 epizode dnevno. Kada se serija završila 2008, pre 8 godina... zvuči strašno pomalo.. 8 godina je dug period. Pričali smo o nastavku serije... NIje došlo do nastavka. Tada sam na to gledao kao jedan mlad ne zreo momak, običan fan... Ali sada, 8 godina kasnije, i dalje se pitam zašto ne bi uradili nastavak serije??? Sad razmišljam zrelije. Zamislite samo koja bi gledanost bila i koliko bi producenti i produkcija zaradili? Kod kolikog broja ljudi bi 9 sezona seranovih probudila emociju i nostalgiju? Dijego se probudio, jel tako ? sanjao je...
Pa eto nastavka svi su tu.... 8 godina kasnije.. ili neka je i 5 godina kasnije... Markos i Eva se vratili u Santa Justu, Gilje i Tete studiraju Kuro je još kod Dijega i Lusije... itd... Raul i Afrika žive zajedno... i te kako ima podloge za bar još 10 kvalitetnih epizoda ili npr jedan Film. Ne vidim razlog zašto to do sada nije urađeno. Fran Perea, veronica sancez a ni Victor i Natalia nisu baš mnogo postigli posle Seranovih, sem nekih manjih uloga... Kuro takođe tako da mislim da bi oberučke prihvatili uloge... i mišljenja sam da bi opet oborili rekorde gledanosti. Šta vi mislite o tome?

Што те чуди, па серија је одавно готова, људи често забораве на постојање нечега што није актуелно...

cudi me zato sto smo mi poslednjih par godina bili aktivni ovde iako serija nije bila emitovana nigde :)

Zašto nema mog posta od sinoć?

bilo je potrebno neko vreme da ti moderatori odobre post.

- - - - - - - - - -

btw, poceo sam da gledam Prison Break.

Odgledao večeras 45 epizodu kada Fiti treba da "oplodi" Lusiju... i na kraju Markos odlazi u London..prošlo je8 godina,... odgledao sam neke dobre serije, ali ni jednu nisam reprizirao. Seranove više i ne brojim koliko sam gledao. Eh, kad bi snimili bar jednu epizodu još... mada, ne znam da li ste gledali izjavu Javiera Gutiereza glumac koji glumi Hose Luisa... zagolicao maštu,

Potpuno si u pravu, nemam sta dodati. A gde si ti procitao sta je on izjavio, ova duga poruka namenja za prethodni post.
Pitali su ga kako mu se sviđa kraj "Seranovih", on je izričito odgovorio da mu se ne sviđa kraj, ali da je dobar u tom smislu da bi se moglo nešto nastaviti od toga... i da bi rado bio deo ekipe ako bi bilo nešto. i rekao je onako baš markentiški "ako bude, on bi rado bio deo ekipe" kroz osmeh... ne znam

Cesto naletim na Sindjelice,cini mi se da su dosta epizoda nasnimali,nekako sam ocekivao da nece praviti vise od 1 sezone.I Seranova ima opet na yt,mada ih nisam dugo gledao...Izadje mi notifikacija na tel kad postujete,ali aplikacija je sranje,nece da otvori poruke

kad se setim kolio smo bili aktivni poslednjih par godina... :D
bukvalno celu seriju smo analizirali, svaku epizodu, svaku smesnu scenu, svaku gresku (i dalje se smejem kad se setim raul i markos kako su docekali aleksa kad uvalili dijegu harpun i skinuli ga golog :D)

@serano92 slazem se sa svim sto si rekao ali moje misljenje je da nece vise nikad da se snimi nova epizoda seranovih. veronika se posvadjala valjda sa producentima reziserima nemam pojma i zbog toga je na kraju serije kad se dijego probudioo svi bili tu sem nje (kao u wc u je ). pisao je o tome neko ranije na forumu ne znam tacno ko.... dijego fiti i santi su stari vec mada mene cudi baba karmen i dalje snima a ima 82 83 godine ahahhaha :D kao sto je santi zove fosil :D mladja ekipa nije postigla nista bitno posle seranovih ne znam, mozda i bude nekad nesto ali ne verujem

italijani portugalci mi i jos par zemalja su pokusali da kopiraju seriju i svaka se zavrsila neuspehom kao i sindjelici, hejtujem ih isto ko i vi izuzetno glupa serija :D

i ja planiram uskoro da pocnem seranove opet...

- - - - - - - - - -

99 % mojih poruka je samo na ovoj temi u vezi sa seranovima oko 2800 :D daki i ja smo se takmicili jedno vreme ko ce prvi valjda 2000 da predje :D

Мене су Дијего, Санти и Фити неодољиво подсећали на мог ћалета и стричеве:D
Из неког разлога, од свих највише сам волео Раула и Африку, били су ми далеко бољи од других. Јел се неко сећа Ракел?

kad se setim kolio smo bili aktivni poslednjih par godina... :D
bukvalno celu seriju smo analizirali, svaku epizodu, svaku smesnu scenu, svaku gresku (i dalje se smejem kad se setim raul i markos kako su docekali aleksa kad uvalili dijegu harpun i skinuli ga golog :D)

@serano92 slazem se sa svim sto si rekao ali moje misljenje je da nece vise nikad da se snimi nova epizoda seranovih. veronika se posvadjala valjda sa producentima reziserima nemam pojma i zbog toga je na kraju serije kad se dijego probudioo svi bili tu sem nje (kao u wc u je ). pisao je o tome neko ranije na forumu ne znam tacno ko.... dijego fiti i santi su stari vec mada mene cudi baba karmen i dalje snima a ima 82 83 godine ahahhaha :D kao sto je santi zove fosil :D mladja ekipa nije postigla nista bitno posle seranovih ne znam, mozda i bude nekad nesto ali ne verujem

italijani portugalci mi i jos par zemalja su pokusali da kopiraju seriju i svaka se zavrsila neuspehom kao i sindjelici, hejtujem ih isto ko i vi izuzetno glupa serija :D

i ja planiram uskoro da pocnem seranove opet...

- - - - - - - - - -

99 % mojih poruka je samo na ovoj temi u vezi sa seranovima oko 2800 :D daki i ja smo se takmicili jedno vreme ko ce prvi valjda 2000 da predje :D
Da, znam to za Veronicu, generalno sada kad gledam od svih glumaca prve postave Seranovih, najslabija je realno što se glume tiče, tunjava, i bez neke velike emocije. Nedavno sam gledao neke intervjue sa Resinesom, Boniljom i Molerom, nisu se mnogo promenili, Fiti ponajmanje.. I opet kažem verujem da bi se mogla napraviti neka priča od makar nekoliko epizoda ili jedan film, razbili bi sa gledanošću 100%. Najviše je naravno pored Resinesa i Bonilje uradila Belen, ali npr Jorge Jurado ( Kuro) posle kratke uloge u filmu Gol, nema ga nigde. Opet kažem moje mišljenje je da bi publika to jako želela, jer pratim dosta televizijska dešavanja u Španiji, jer volim jezik i njihovu kinematografiju. Imam i prijatelje koji su Španci i istog su mišljenja, da se od Seranovih na njihovim kanalima nije pojavilo ništa zglavno. Kad god ih intervjuišu, ni jedan novinar ne propusti pitanja u vezi sa Seranovima. Svakog puta ih pitaju. I svako od njih uvek kada ih pitaju koja vas je uloga izdvojila, ili proslavila, ili koje uloge se rado sećate, svi spomenu Seranove. Sem naravno Veronike Sančez (Eve) koja nije ni kraj serije odgledala kako kažeu intervjuu.
Mislim da bi se mogao uraditi neki nastavak pa makar i sa drugom glumicom za Evu.
Takođe svaki put kada izađe neka serija, tekst o toj seriji ne prođe a da se ne pomenu Seranovi, posle 8 godina!!! Počinje sada snimanje neke porodične serije "IFamily" Antonio Resines glavna uloga, naslov teksta "Resines vraća duh i nostalgiju Seranovih" nešto u tom fazonu. Belen Rueda i Fran Perea glume u seriji "B&B" takođe se provlače priče o Seranovima.
"Sex i grad" npr serija koja je doživela svetsku slavu će se takođe nastaviti, znam da nije isto... jedno je Holivud i njihova reklama jedno je Španija, ali verujem da nešto u budćnosti može da se desi, nisam klinja i napaljeni fan, samo mislim realno. Čak sam negde čitao da su imali neko okupljanje glumaca, mada ne mogu da nađem snimak bio je to samo tekst, gde je neko od reditelja dobacio Resinesu mogli bismo da uradimo po neki novi kadar... Dakle, ne maštam, nego tako vidim trenutno stanje što se toga tiče, nije lako izvodljivo ali nije ni nemoguće.
A sad malo mašte :D
Ako bi se to i desilo voleo bih da u seriji budu
Dijego, Lusija Tete Gilje i Kuro u jednoj kući
Eva i Markos u drugoj sa svojim detetom
Fiti i Kandela
Raul i Afrika i Raulov sin
Santi i Lurdes sa detetom
Choni i Hose Luis
Karmen, Joli, Boliće,Ćuki, Fermin
ehhh... sad je dosta :D

Ako je rekao nesto za Seranove prevedi nam ovde...

Sto se tice nastavka sto da ne, ali neko mora da krene u akciju da juri reditelje i da im to predlozi ali sto pre... Ma ako se ponudi dosta novca svi bi opet glume li pa cak i Veronica... Jer vidim da i dalje je ima u projektima iza kojih stoji telecinco... Evo me opet gledam Seranove ni sam ne znam koji put... I opet je sve zanimljivo... Sinđelići bolje da se ne snimaju vise... Jer su mnogo glupu glumacku ekipu skupili... Daleko od toga da su ti glumci loši, samo nisu za ove uloge... Mada nastavak serije ne znam kako bi islo to... Da krenu iz pocetka lepo bi bilo, ali samo ako hoce konacno da naprave tako da serija ina onaj motiv koji se gura od pocetka a to je porodica.. Cak ima u jednoj epizodi pise na tabli reunion (de los) serrano... Tako da sto da ne... Samo da krene snimanje sto pre...

Ako je rekao nesto za Seranove prevedi nam ovde...

Sto se tice nastavka sto da ne, ali neko mora da krene u akciju da juri reditelje i da im to predlozi ali sto pre... Ma ako se ponudi dosta novca svi bi opet glume li pa cak i Veronica... Jer vidim da i dalje je ima u projektima iza kojih stoji telecinco... Evo me opet gledam Seranove ni sam ne znam koji put... I opet je sve zanimljivo... Sinđelići bolje da se ne snimaju vise... Jer su mnogo glupu glumacku ekipu skupili... Daleko od toga da su ti glumci loši, samo nisu za ove uloge... Mada nastavak serije ne znam kako bi islo to... Da krenu iz pocetka lepo bi bilo, ali samo ako hoce konacno da naprave tako da serija ina onaj motiv koji se gura od pocetka a to je porodica.. Cak ima u jednoj epizodi pise na tabli reunion (de los) serrano... Tako da sto da ne... Samo da krene snimanje sto pre...

Fazon je što bih ja kao i svi ovde mnogo to voleli, ali mislim da neko aktiviranje fanova i slično ne pomaže... 2016. godina je. Vreme novca i biznisa... krenuće samo ako oni lično procene da ima koristi. Moje je mišljenje da ima i da publika to želi. Za Sinđeliće si upravu, promašena glumačka postavka i zaista bleda kopija. Pogotovo klinci, ko da su ih sa ulice pokupili, uopšte nisu pokazali neki talenat. Mislim da su Seranovi trebali da naprave pauzu ili kraj posle 84 epizode kada odlaze Eva, Markos i Kandela... trebali su da stanu. Serija bi imala lepši kraj i dobru osnovu za nastavak. Ono majmunisanje sa Selijom i Anom je totalni promašaj.

Evo me opet gledam seriju i stigoh do 38 epizode i tu opet videh jedan lik koji se pojavljuje kasnije u seriji... I opet bih voleo da se nekako sve drugačije desilo... Da je Markos poslušao Dijega, kada mu je rekao... I to mi je malo glupo ljubav Eve i Markosa sve skupa ne traje 5 epizoda :) al dobro i dalje je volim najvise na svetu...

Back