Seranovi

ma dobro nema veze, 90 posto je ubacila odlican posao :D

- - - - - - - - - -

poceo bih da gledam ali me strah da cu da se navucem sto ce da se desi cim odgledam 1. i onda cu po 3 4 dnevno da gledam i sta ako ih opet sklone mnogo cu da se iznerviram, ne znam da li da pocnem

Baš je veselo u grupi :-)

- - - - - - - - - -

Svaka čast, nadam se da će uskoro i svi prevodi biti do kraja postavljeni. Ako treba šta pomoći, reci

Prevodi postoje ali sad prestoji najteži dio posla a to je uraditi vremenske kodove za ispis na ekranu (naravno mislim pri tome na interfejs samog YouTube-a) mada ako vam šta znači mogu uraditi i prijevod na samom ekranu, kao što rade TV kuće kada prevode na način da snime zajedno (video i titlove)

Ma ti si već mnooogo posla uradila, svaka ti čast. Možeš tako zajedno kao TV uraditi prijevod na ekranu, mislim da je stvarno besmisleno da tražimo još da i da se mučiš sa tim timekodovima, ako već ima tako mnogo posla.
Hvala još jednom!!!

Ja bih to prvi radio da znam, ali ako ima neko drugi da to uradi, ko je "spretan", bilo bi super.

Ja obozavam seranove i odlucila sam skoro da opet pocnem da ih gledam. Jutras sam poslednje gledala 48 epizodu i kad sam se vratila sa faksa odlucim da odgledam jos jednu i udjem u najbolje serije i odjednom nema nista. sta se desava? :sad2::besna::cry::rida:

Ja obozavam seranove i odlucila sam skoro da opet pocnem da ih gledam. Jutras sam poslednje gledala 48 epizodu i kad sam se vratila sa faksa odlucim da odgledam jos jednu i udjem u najbolje serije i odjednom nema nista. sta se desava? :sad2::besna::cry::rida:

Bogami su se bacili u akciju sa ovim brisanjem... mada, još uvijek postoje linkovi za download cijele serije, to sigurno nece brisati osim ako odjednom se ti linkovi ne raspostrane, zato ih ne treba svugdje objavljivati. Jedini je problem prevod, za tih zadnjih 30-40 epizoda još nema, nadam se da će uskoro i to biti riješeno. :D

A ja se čudim što kada god ubacim i djelić epizode na YouTube bude tužba u roku od nekoliko sati, i uvijek je Salines TV. Ne znam da li je dozvoljeno postavljati linkove, pratim dugo temu, ali sam se tek registrovao. Naime, napravio sam sajt i na njemu postavljam Download linkove za epizode serija i linkove prevoda, pa ako nekoga zanima, evo link od YouTube snimka u kome je sve objašnjeno, kako pronaći seriju i skinuti je.

Back