Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pozdrav svima, skoro sam se registrovao, pa poruke moraju prvo da odobre moderatori, pa stoga možda i ne vidite ovu poruku. Napravio sam sajt, i postavljam linkove za skidanje serija, a među serijama je naravno i Porodica Serano, pa ako nekoga zanima, neka pogleda. Trenutno sam ubacio do 60. epizode, ali će uskoro biti i ostale epizode ubačene. Sajt: http://eSerije.blogspot.com
Evo me tu sam, nije mi kompjuter radio u posljednje vrijeme pa cekao da dode dio iz fabrike.
Prije tog se borio prijavili me i morao sve izbrisati sa kanala, koliko gledam i na YT nema vise epizoda.
Kakvi ste mi vi ?
a jel moze to recimo kada se ubaci da ti ides kao na fejsu sto ima opcija only me da samo ti vidis to tj private ga namestis i niko da te ne smara, da ne bi morao 10 puta isto da ubacujes i brises jer oni menjaju ta glupa autorska prava iz dana udan
Trenutno 97, tj. 5 punih sezona. Ako imate želju za još nekom serijom pišite. Trenutno ima malo serija i malo epizoda, jer sam skoro počeo, pa trenutno dodajem sadržaj.