Seranovi

hahahah hose kralj :D u pocetku ga nisam nesto voleo a posle sto sam vise gledao seriju gotivniji mi je bio :D
inace zavrsio sam breaking bad konacno celu seriju i onako, ima originalnu pricu ali nista posebno

Ima li dobrovoljaca za pomoć oko sinhronizacije titlova za Seranose

Imam sirovi prevod za sve epizode koje fale (od 107 do 147) e sada treba podesiti one time codove tako da mogu zakačiti kao i do sada sa odvojenim titlom

Zdravo svima i srećni vam praznici s malim zakašnjenjem :)
Registrovala sam se na forum, jer mi je potrebna pomoć. Počela sam da gledam Seranove u maju prošle godine i stvarno su najbolja serija, bez konkurencije! Gledala sam ih na ninjinom kanalu i stigla do 108. epizode. Jednog dana kad sam ušla na njegov sajt, više nije bilo niti jedne epizode. Pretraživala sam po netu da vidim šta se desilo i naišla na vaš forum. Skontala sam da je bilo problema oko autorskih prava i zahvaljujući vama počela da pratim onog Aldina. Međutim, ni on nije imao epizode koje ja nisam odgledala. Kako je bila škola, mnogo kontrolnih, ocena itd. nisam se više nešto ni trudila da pronađem ove epizode. Jednog dana sam opet na pretrazi na ZouTube-u ukucala Seranove i naišla na Nedžidin kanal. Tada je bila stigla do 70 i neke epizode. Kad sam videla da ima i prevod, mojoj sreći nije bilo kraja! Sve što je trebalo da uradim je da sačekam da uploaduje do epizode do koje sam ja stigla. I jednog dana sam i dočekala 109. epizodu. Iako je prevod kasnio dobrih pola minuta, ako ne i više, odgledala sam je celu. Kasnije je Nedžida postavljala i druge epizode, ali za 110. nije bilo prevoda. Nastavila je dalje i mislim došla do 116. i za svaku je bio prevod, osim 110. Meni je bilo glupo da preskačem, pa sam čekala. Kasnije sam pročitala neki njen komentar da ima mogućnosti da nabavi prevod. Videla sam 110. epizodu i to sa prevodom na ćirilici, iako je bila duga nešto oko 48 minuta. Kako nisam bila u Beogradu ovih dana, odložila sam gledanje te epizode za danas. Večeras sam ušla da pogledam 110. epizodu i videla da je Nedžida promenila ime kanala, sliku i obrisala sve snimke! Ponovo sam došla na vaš forum i videla upravo Nedžidine poruke, tako da sam rešila da se konačno i ja registrujem.
Uglavnom, Nedžida, možeš li, molim te, da mi objasniš šta se dešava? Videla sam tvoju poruku od sinoć oko 1, a već danas na tvom kanalu nema niti jedne epizode. Ima li još nada za nas, koji već nismo, da ćemo odgledati seriju do kraja?

Izvinjavam vam se ako sam vas smorila, ali stvarno mi je potrebna pomoć

Unapred hvala z:lol:

Ja nesto nemam sad vremena da prekucavam te prevode,tezak je to posao :D Imas dosta gledalaca,naci ce se neko-ako im se gleda-vidim po komentarima da traze od tebe da brze uploadujes,neki su i vulgarni.Verujem da si odgledala sve epke Seranova.Ako se gledaoci ne budu odazivali na rad oko prevoda,sigurno ne mogu racunati na nas forumase ili tebe.

Sta je sa ovom Nedzidom, obrisala kanal, a rekla je da joj nije YT obrisao snimke vec kao da joj je neko hakovao, sad odjednom i kanal nestade.

btw. zna li ko gde da skinem sve sezone serije pa cu ja uploadovati na VK ili Dailymotion da ne skidaju vise.

Aaaa nathakknem ih na khuracz:(( Shta im smetaju Seranovi????

- - - - - - - - - -

Ljudi skidajte sa neta, sta drugo da vam recem.... Ova mala Nedzida se bas potrudila i majmuni brisu, zbog autorskih prava:udriglavu:

Pozdrav svima. Imam u planu da otvorim sajt pa da na njemu postavljam ili epizode, ili samo linkove gde ih možete naći, jer nisam siguran da li je dozvoljeno da ih postavljam. Što se tiče prevoda, za sada ima samo za 110 epizoda, tačnije imaju svi do 106. pa onda ima za još neke epizode posle. To već sigurno znate. Eto, mislim da je to najbolje rješenje, pa vi skidajte epizodu po epizodu i tako isto za prevod. Ako budete za, biće epizode za 10-ak dana.

Evo mene tu sam.

Neko mi je upao na account i obrisao sve epizode, promjenila sam šifru ali je neko kome OČIGLEDNO SMETAJU Seranovi u potpunosti uništio YouTube i Gmail account

Naći ću način da nekako ponovo podignem za koji dan :-)

Najveći problem predstavlja taj što ima slabašan upload a sinoć sam postavila 120 epizodu, nakon čega mi je otet account

Dakle nije problem sa rušenjem zbog copyright-a

Što se tiče titlova, prevedeno je svih 6 sezona i jedan dio 7-me odnosno do 130 epizode

Poslednja izmena:

Back