Seranovi

kako mi je krivo sto sam pogledao onu epizodu ne mogu da vam opisem , kakva zavist boze sacuvaj 1 epizodu sam odgledao i sad evo moram i drugu za redom da pustim, 100% cu i trecu da pustim veceras i tako ima da nista ne ucim kao i proslog puta kad sam gledao seranove, necu ni da treniram, samo cu seriju da gledam i da postujem ovde :D jaoooooooo

- - - - - - - - - -

nemoj slucajno da si prestao da uploadujes epizode, nemam ni na jednom drugom mestu sem kod tebe gde da gledam :D <3

Problem je sto pocinje nedostajati prevoda, evo razmisljam sta cu, jer nema prijevoda od polovine 6 sezone tako daa bit ce svasta, mozda samo postavim bez prevoda jer bolje ista nego ista. Kad zavrsim 147 onda cu i ove prve..

trazi prevod od ninje990;)

Poslao sam mu poruku pa cemo vidjeti, najvernovatnije da ce ninja nastaviti odnosno vratiti sve epizode tako da momci nemamo problema :D ja cu uploadati dokle imam prijevod i kad dodem do toga onda cu od pocetka do 49te pa cemo vdijeti za ostale, uglavnom mozda sutra dodem ili prekosutra do pola 6.sezone jer sam vec dosao do 93.epizode sto je podosta.

Back