Seranovi

mislim da je bilo najbolje da su zavrsili celu seriju pre markosovog i evinog odlaska i lusijine smrti. da izbegnu ubacivanje novih likova u seriji i da zavrse seriju dok je jos smesna na lep nacin koji prilici ovakvoj seriji s istom glumackom ekipom. npr recimo kako se istorija ponavlja za desetak godina nastavak - markos i eva imaju decu kao i gilje i tete...markos i gilje su nasledili bar i rade u njemu a santi i dijego im pomazu dok raul radi u radionoci i fiti mu pomaze koji je i dalje sa kandelom, a tete i eva recimo rade u skoli predaju kao lusija sto je... i tako na mnogo lep nacin zavrse prelepu seriju bez nostalgije
svi su srecni u santa husti...

Jbg moglo je da se zavrsi na hiljadu drugih nacina samo ne ovako budjavo, voleo bih da npr kad se zaversi serija studio b, da se pozovu ponovo u goste neki glumci iz serije i reditelj serije, ili npr kad krene da se daju ovi glupi Sindjelici, ja to najverovatnije necu da gledam, jer skrnave seriju koju obozavam, ili cu mozda i da gledam, ne znam, da ih dovedu da se lepo ispricamo sa njima onako ljudski...

dobro, veerovatno su zbog popularnosti mislili da nastave ali kad su videli da opada nisu znali kako sve da izvade a posto je komicna serija ispalo je kao da je dijego sanjao sve i da ponovo pocinje sve ispocetka...bilo bi lepo da se okupe i da snime 8 sezonu posto su sad svi stariji drugacije izgledaju i kao svi su srecni dijego je sve promenio otkako se probudio i dovrse seriju fenomenalno :)
a ovo sto si rekao bilo bi lepo ali ne znam da li bi oni prihvatili poziv jer su odavno snimali seriju

pa ni ja posto su vec stari fiti dijego i santi , ali mozda nekada urade to nikad se ne zna...bilo bi veoma lepo da se nadje neko i da im ponudi bas dosta novca da ne mogu da odbiju da snime svi zajedno 8 sezonu...to bi bilo lepo i njima jer su oni 5 godina zajedno snimali non stop i bili su skoro kao porodica...

posto ove nedelje sam bio slobodan, a kisa je padala mnogo odgledao sam do 69 ep... i ne mogu da verujem da se smejem potpuno isto kad gledam 3. put istu epizodu u jednoj nedelje...:D

Back