Seranovi

Ajde da se udruzimo i odemo na protest da hocemo jos sezona ove serije !!!
Reditelj ce biti ponosan i morace da nastavi.
Ali ne moze da nas ide 10, mora da nas ide minimum 50 :D
Idemo SERANOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :heart:

znam kako bi bilo mnogo lepo da se zavrsi serija 8. sezonom nekoliko epizoda smesnih: posto su seriju zavrsili kao da je sve dijegov san, a dijego je sanjao veoma losu porodicu...lusija umire markos eva odlaze gilje i tete takodje a kuro je u popravnom domu i plus ga selija ostavlja...da on to sve redom ispravlja i onda ide prva scena epizode posle dosta godina svi su srecni i zivi na okupu, dijego je ispravio stvari i ima super porodicu... i plus da ubace par smesnih scena i naprave pricu neku za vise epizoda i to je to

hahahahah kakav si ti kralj maki serano :D brate mi bismo svi voleli da se oni ponovo okupe i da snimaju jos...mislim da je tesko izvodljivo ali da nije nemoguce :P
gilje je lepo rekao da ceka da naidje neki nov posao, kuro, baba i natalija bi prihvatili sigurno...ali problem su ostali glumci-fran radi u studiu, santi i dijego su vec malo stariji ja ozbiljnije snimanje, a o raulu i lusiji znam malo ali sigurno su nekim drugim projektom zauzeti...tako da ako se sve lepo pogodi i telesinko bude hteo da snimi 9 sezonu i uputi im pozive ne bi me cudilo da prihvate...jer svi oni pamte seriju na veoma lep nacin

Ali ako se mi potrudimo mozda uspe !!!
Vredi pokusati a?

- - - - - - - - - -

Duki500 koliko tvojih drugara gleda Seranove ???

- - - - - - - - - -

Meni je ove godine da prvi put gledam seriju, tj pogledala sam sve epizode na you tube i hocu jos !!!

veoma malo. mozda par njih, vise su navuceni na internat...
meni drug jos pre par godina reko za ovu seriju kad je prvi put bila na studiu b i tada sam je gledao od 100. epizode , a onda su opet dali pa sam nastavio opet da gledam samo ispocetka valjda 2. put i onda sam pogledao preko neta s tim sto sam vecinu epizoda gledao u toku leta 2 puta na studiu b kad daju uvece i reprizu :D
a maki serano imam pitanje jedno: kome ti saljes poruke posto ja vidim samo tvoje poruke 4-5 za redom pa sam se zbunio potpuno :O

veoma malo. mozda par njih, vise su navuceni na internat...
meni drug jos pre par godina reko za ovu seriju kad je prvi put bila na studiu b i tada sam je gledao od 100. epizode , a onda su opet dali pa sam nastavio opet da gledam samo ispocetka valjda 2. put i onda sam pogledao preko neta s tim sto sam vecinu epizoda gledao u toku leta 2 puta na studiu b kad daju uvece i reprizu :D
a maki serano imam pitanje jedno: kome ti saljes poruke posto ja vidim samo tvoje poruke 4-5 za redom pa sam se zbunio potpuno :O

Takodje , isto pitanje? :D

Гледао сам Серанове премијерно када су били на Студио Б и сада их опет кад сам у могућности пратим.
Мислим да би евентуални наставак ове серије само упропастио овако добру серију.
Чак шта више по мени су се Серанови требало завршити много раније, него што јесу.
После Лусијине смрти, серија иде сасвим другим током, више није то то.
Од хумористичке шпанске серије, која одише специфичним медитеранским хумором и менталитетом, постаје серија налик америчким, само су је упропастили.

Back