Seranovi

Evo sada sam pogledao na Avali 80. epizodu, to je epizoda kada dolazi Coni. Kako me u pocetku nervira, to je strasno.. Al' posle je dobra :lol:
Cudno sto se Gilje i Tete u ovoj epizodi nisu skoro pominjali.. Gilje i Kuro jesu mozda u 1 sceni.. A Tete ne.....

Evo sada sam pogledao na Avali 80. epizodu, to je epizoda kada dolazi Coni. Kako me u pocetku nervira, to je strasno.. Al' posle je dobra :lol:
Cudno sto se Gilje i Tete u ovoj epizodi nisu skoro pominjali.. Gilje i Kuro jesu mozda u 1 sceni.. A Tete ne.....

Da,pre me je nervirala Coni...Ali kasnije sam je zavolela.Mnogo je dobra :D

Vidim da nekolicina njih prodaje seriju po prilicno nepristupacnim cenama za nase uslove, a ima mnogo fanova koji bi je rado imali u kolekciji.

Ja imam kompletnu seriju na nekih 25 diskova, sa prevodom i kvalitetnim snimkom, pa ako ima nekoga ko je zainteresovan neka se javi preko privatne poruke da se dogovorimo :)

Vidim da nekolicina njih prodaje seriju po prilicno nepristupacnim cenama za nase uslove, a ima mnogo fanova koji bi je rado imali u kolekciji.

Ja imam kompletnu seriju na nekih 25 diskova, sa prevodom i kvalitetnim snimkom, pa ako ima nekoga ko je zainteresovan neka se javi preko privatne poruke da se dogovorimo :)

imam i ja seriju.....vec sam prodao njima dvoma za 1500(25 dvd-eva) , sto je vise nego realna cena....

mislim obozavam seriju,ali nemogu da je gledam po treci put.gledao sam 2x puta na studiu b.I to slucajno poceo od 11-12 epizoda.Serija je fenomenalna i za sve one koji nisu gledali obavezno shtivo.Neraylikuje se njihov mentalitet od nasheg,pa chak i humor nam je slican.A serija se trudi da u ovo novo ludo doba priblizi neke stare zaboravljene vrednosti.Da vidite kako moze i novo i staro da se slaze.Samo ovde u srbiji imamo gluposti od serija(ne sve).Seranovi su obavezni za pogledati!!!! nece te se razocarati!!

Jel ima neko neki link od ovog filma sto su snimili Santi,Fiti i Dijego(Jesus Bonilla,Antonio Molero,Antonio Resines),da ga pogledam online-film se zove "La daga de Rasputin".

Back