Seranovi

Kako da ne, imam informacije iz prve ruke :lol:

Dakle kao što znaš, raskinula je sa Adrianom Brodijem, pa se nešto muvala sa Olivijerom Martinezom, pa od toga nije bilo ništa, pa je onda trebalo da snima film sa Vudijem Alenom (zajedno sa Brodijem iako su raskinuli), ali ipak neće da glumi u njemu jer da li joj ga je Brodi smestio ili šta, ne znam :mrgreen:

Ali evo, snimila je reklamu sa Ronaldom za neke satove
ronaldo_galeria_landscape.jpg

Sa tim peskom sigurno nije nece ona nikada pasti na tako niske grane.Ajmo dalje jer snima nesto novo serije ili film dugo je nisam video "uzivo" pa sam je se uzeleo. :D

Poslednja izmena:
Aaaa sta je sa forumom vec nedelju dana nisam mogao da napisem poruq -.- nmvz, deluje mi zanimljivo ova serija koliko mogu da shvatim :))) ali dzaba se nadam nema teodrije da ovi nasi otkupe tako nesto-bar u skorije vreme :)))

Heh....odakle da pocnem...Porodica Serano za mene,evo i posle 2 godine od poslednje epizode pretstavlja nesto jaaaaaaako veliko! Seranove ne smatram serijom,serije su simpsonovi,mucke,prijatelji...ali oni nisu...Seranovi su za mene skola! Gleajuci njih sazreo sam i shvatio vrednost zivota pre mojih vrsnjaka...gledao sam seranove vise puta i svaki put naucio nesto novo...Jedina skola u kojoj bih mogao biti vecni ponavljac jeste Porodica Serano!

Evo i mene.. Nije mi radio net =.= Slike su extra.. @<huntress> hvala sto si me(nas) podsetila i vratila me bar na sekund na te dane ka sam ih gledala svaki dan.. Bas mi nedostaju.. Mozda sam dosadna, ali ima li nekih vesti da li ce se rerizirati i kad? :)
Pozdrav za sve Serano manijake!! :heart:

Evo i mene.. Nije mi radio net =.= Slike su extra.. @<huntress> hvala sto si me(nas) podsetila i vratila me bar na sekund na te dane ka sam ih gledala svaki dan.. Bas mi nedostaju.. Mozda sam dosadna, ali ima li nekih vesti da li ce se rerizirati i kad? :)
Pozdrav za sve Serano manijake!! :heart:

Ja imam na cd-ovima...i sad pre neki dan sam odgledao poslednju epizodu...odgledao sa, ceo serijal...i o5 bih mogao...meni vec kazu da stv nisam normalan! :hahaha:

Samo da pozdravim sve stare forumase i da konstatujem da mi je drago sto ova tema i dalje zivi (mada je neko vreme provela u stanju hibernacije). Kad vidim ova poznata imena, prosto mi izazove nostalgiju za vremenima od pre 2 godine, kad smo se dnevno javljali po vise puta da komentarisemo epizode i zajedno se smejemo.
Sto neko gore rece, imala sam vec vise od nedelju dana problema da se prikacim i posaljem poruku, ali sad mi je lakse kad znam da problem nije bio u mom kompu i mojim vezama.
Pratim sve sto se ovde desava, ali se nisam odavno javljala jer nemam nista novo da kazem. Mada imam da procitam (pogotovo od Wape i The One Who, kao i obicno).
Pozdrav svima, jos jednom!

Veliki pozdrav spageti i girl_like_she, drago mi je da ste svratile :mrgreen:

Danas sam slučajno pronašla, tražeći slike Natalije Millan iz Koraka napred, par slika od onog malog Giljea, tj. Victora Eliasa, zajedno su radili predstavu Cinco horas con Mario.

62911_163220970357637_118959698117098_544126_6858007_n.jpg

62687_163221100357624_118959698117098_544129_5975708_n.jpg

64648_165687983444269_118959698117098_559070_3077824_n.jpg

Poslednja izmena:
Samo da pozdravim sve stare forumase i da konstatujem da mi je drago sto ova tema i dalje zivi (mada je neko vreme provela u stanju hibernacije). Kad vidim ova poznata imena, prosto mi izazove nostalgiju za vremenima od pre 2 godine, kad smo se dnevno javljali po vise puta da komentarisemo epizode i zajedno se smejemo.
Sto neko gore rece, imala sam vec vise od nedelju dana problema da se prikacim i posaljem poruku, ali sad mi je lakse kad znam da problem nije bio u mom kompu i mojim vezama.
Pratim sve sto se ovde desava, ali se nisam odavno javljala jer nemam nista novo da kazem. Mada imam da procitam (pogotovo od Wape i The One Who, kao i obicno).
Pozdrav svima, jos jednom!

Da...i ja sam Serrano nostalgicar...nzm sta bih dao da na netu osvane vest... "nove epizode porodice serano":(

mozda je ovo izlizana fora ali je jedna od boljih da ozivimo forum! Da li se slazete da svako od nas isprica kako bi on...da se nadje na mestu rezisera nastavio seriju tu gde je ona i stala...znaci da svako izabere glumce i smisli pricu...narano da bude realna...

Još jedna vest.
Globomedia (Spain's TV production powerhouse Globomedia) proslavila 15. rođendan i povodom toga su uradili seriju slika sa svim glumcima sa kojima sarađuju. Na slikama se nalaze skoro svi glumci iz Seranovih, a slike možete videti ovde.

Ljudi, ja sam poceo sa dvd-a da gledam sve epizode ponovo, ali prevoda vise nema, odgledao sam dve sezone, i tri epizode iz trece sezone, i ne mogu da nadjem prevod za jos, Je l' uopste uradjen prevod za ostale epizode ili samo za prve dve? :/

Back