matt757
Aktivan član
- Poruka
- 1.165
Lucia I Love You 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
asdfghjkl:Jaoooo i Wapa() i The One Who su tu,sad mogu mirno da umrem
![]()
![]()
Izvin'te, ko je ovo? Jel Tete ili me oci varaju?
Ne liči uopšte na Tete, za početak ova ima mnogo veći nos
E pa, The One Who, svaka ti čast na ovom brdu informacijaoduševljena sam stvarno!!! Znači nisi prestao da pratiš glumce. Ja, moram da priznam, zabušavam po tom pitanju, pregledam španske časopise na netu tu i tamo.
U pravu si, viejos conocidos su stari poznanici. Evo gledam mu twitter profil, ne razumem se baš u twitter ali mislim da mogu da ga prate i oni koji nisu korisnici. Evo zadnji mu je tweet od pre par dana da je zadovoljan probama za "Todos eran mis hijos", to je pozorišna predstava koju radi, Planira neko u septembru u Madrid?![]()
![]()
ja bih rekla da je do ugla.. pogledaj na slici iznad...![]()
Ne liči uopšte na Tete, za početak ova ima mnogo veći nos
E pa, The One Who, svaka ti čast na ovom brdu informacijaoduševljena sam stvarno!!! Znači nisi prestao da pratiš glumce. Ja, moram da priznam, zabušavam po tom pitanju, pregledam španske časopise na netu tu i tamo.
U pravu si, viejos conocidos su stari poznanici. Evo gledam mu twitter profil, ne razumem se baš u twitter ali mislim da mogu da ga prate i oni koji nisu korisnici. Evo zadnji mu je tweet od pre par dana da je zadovoljan probama za "Todos eran mis hijos", to je pozorišna predstava koju radi, Planira neko u septembru u Madrid?![]()
Ipak nije Tete, nego je Natalia Rodriguez pevačica. Evo slike:
![]()
xaxaxaxaxaxaxa pfffffffff kako je moguce da je enriketa 44godiste xDDD a karmen ceo zivot ima oko 70 god xaxaxaxaxaja sam mislio da je starija ali realno izgleda mladje(super za svoje godine)Kako da nisu žive?
Enriketa čak ni nije tako stara (mislim za jednu babu), '44 godište, evo http://www.imdb.com/name/nm0523625/
A Karmen je isto živa, hvala Boguhttp://www.imdb.com/name/nm0349429/
jel kuro glumio negde posle seranovih??? ja bas gledo nest na netu???
PSvo je ubedljvo najveca tema na podforumu
![]()
xaxaxaxaxaxa jel to bilo na tv-u ili.....kako se zoveznam da je glumio u filmu gol...za vreme seranovih...a posle nzm...ali sinoc sam gledao extra film u kojem nuria gonzales (kandela) glumi glavnu ulogu,psihopatu...horor zezci!![]()
xaxaxaxaxaxa jel to bilo na tv-u ili.....kako se zove
![]()
mislim da su zavrsili but nisam siguran,pogledaj na sajtuU kom terminu se Seranovi prikazuju na TV Vojvodini?![]()