Seranovi

Ubedljivo mi je najtuznija epizoda kad lusija gine:sad2:

i meni isto ta..msm strashno..nisam ni skonto kako je brzo proshlo 106 epizoda..msm ko da je proshlo 30..!!:besna::besna::besna::besna::dash::sad2::sad2:
meni je sranje posle lusijine smrti..dolazi selija,ana..gluposti..najjache je 1-50 epizode..najboljih odwala ima..:hahaha::hahaha:a i mladji su..!:roll::gace:
Izmena: Od leta o5?? moram da gledam!! bice mi 3. put..samo reci gde, kada?? ! yeahhh

nznm meni su za nijansu tuznije zadnja,i ona kada gilje ide u popravni dom.Verovatno zato sto sam ovu lusijinu smrt 500puta gledao na youtube-u pre nego sto sam 1. put gledao n tv-u!! :)

za link nznm ja sam ga nasao na tv-u, pa sam izgubio negde link.... :(

jel može neko da mi stavni link gde gledate seranove na rtv2. onaj stari mi ne otvara, a druge mi samo

jednu reklamu pušta...

jao ja nzm tachno...imash waljda na tv-uzivo..btw, ja gledam preko Tv-a..:super:
ajooj sad sam zawrshio da gledam..uzhas :sad2:..

:besna: jeste gledali?..^^
izmena: kad pochinju o5 da se emituju? :D kad od leta?? :P brzo oodg :) tnq xDD

Za pocetak bi bilo lepo kad bi bar koristili znake interpunkcije, da se zna gde se jedna recenica zavrsava a gde pocinje druga. Ali, da se ne ponavljam, to sam vec jednom spomenula...
Inace, medju tuznije epizode bi mogla da se ubroji i ona kad se Raul oprasta od sina, jer ga majka odvodi u Ameriku. A poslednju, kad Kura vode u popravni dom, necu ni da komentarisem! Ne znam kako je samo takva budalastina mogla da padne scenaristima na pamet... Posle, kad su i sami shvatili, nisu znali kako da se izvade, pa su smislili da je sve bio san... Jos gluplje... al' zato smo se nauzivali pre toga!

Za pocetak bi bilo lepo kad bi bar koristili znake interpunkcije, da se zna gde se jedna recenica zavrsava a gde pocinje druga. Ali, da se ne ponavljam, to sam vec jednom spomenula...
Inace, medju tuznije epizode bi mogla da se ubroji i ona kad se Raul oprasta od sina, jer ga majka odvodi u Ameriku. A poslednju, kad Kura vode u popravni dom, necu ni da komentarisem! Ne znam kako je samo takva budalastina mogla da padne scenaristima na pamet... Posle, kad su i sami shvatili, nisu znali kako da se izvade, pa su smislili da je sve bio san... Jos gluplje... al' zato smo se nauzivali pre toga!
xexexe Ja se trudim da pisem znakove interpukcije jos od kad si prvi put to spomenula.Samo zbog tebe xD Jaoo veruj mi ja tu ep. sa Raulovim sinom nikad nisam odgledao do kraja :( uvek nest do pola,a mali mi je bio bas gotivan :) Slazem se da je kraj malo glup,ali meni zadnjih par minuta spadaju u najtuznije,jel me pocecaju na pocetak serije.....:)

Back