Seranovi

E evo i nekih novosti, posto ih sve pratim:
Jimmy iliti Chuki iz Seranova se oprobava u pevanju (:lol:) i ima svoj nazovi bend "black note"
Elena, tj, Maria Bonet ne radi nista
Viktor tj. Gilje je bass aktivan sa svojom grupicom Calle Palma, cak je stavio oogromne afro kikice koje se vuku do zadnjice (verujte mi ne zelite da vidite, ali ako budete insistirali pokazacu vam :lol:)
Natalia ili Tete se ugojila ko prase...:roll: i bila je nedavno u Africi. Snimala je neki film ili seriju La ira
Jorge iliti Kurito se promenio :D sada je veeeliikkii decko i ne snima nista. Posvetio se fudbalu i skoli, koliko mogu da vidim psuje testove i kontrolne (nas covek :per: )
Adrian tj. DVD se osisao na CELAVO :confused: moram reci da je uzas...i on se vise posvetio pevanju nego glumi. Non stop putuje sa svojom grupicom po Spaniji.
E da i neko je pitao za Joli...ne radi nista jos nosi cvike one :D ma devojka se uopste nije promenila osim sto je mozda smrsala 2-3 kg...stavljam njenu sliku cim budem imala vremena.
To je otprilike to...Ako vas jos nesto zanima, pitajte :D a sad evo malo slicica
Pogledajte prilog 75263

Pogledajte prilog 75264

Pogledajte prilog 75265

Pogledajte prilog 75266
aj postavi tu giljeovu sliq :) e da i el imas neku sliku od tete da vidim bas koliko se to ugoila xD ozb se dvd osiso skroz na celavo:eek:video sam da se na kratko osisao ali celavo....:eek:HvALA!!!!:heart:

Tu sam, tu sam... Obidjem cesce, ali ne komentarisem mnogo, jer nemam bas sta da kazem.

Sajt Veronike Sanchez, za koju sam se najvise zanimao je ugasen, pa je izvor noviteta suzen znatno. Otkad se ne emituju i sajt sam ugasio itd...

U svakom slucaju, drago mi je da tema ima vec skoro tri godine (zaista, ko bi rekao?! vreme je prosloneverovatno brzo) i drago mi je da je ostala ekipica (manje-vise) koja je tu bila od pocetka i koja je dala najveci doprinos.
Zasto se ugasio njen zvanicni sajt pa ona idalje snima ??? :confused::confused:

NEPRAVDA!!! Zašto nismo slavili rođendan Dijegu 7. avgusta ili Santiju 1. septembra?! Ili Lusiji 16. marta?!

Stalno Gilje i Tete moraju da budu u prvom planu, i ako su najdosadniji likovi u seriji...
zato sto nismo znali :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Zasto se ugasio njen zvanicni sajt pa ona idalje snima ??? :confused::confused:

Ne znam stvarno. Jedna devojka sa Taberna Serrano foruma je odrzavala sajt, medjutim domen je istekao, nije produzen i to je to.

E sad, ja u stvari nisam ni siguran da li je to bio zvanicni sajt (ali mislim da jeste), u svakom slucaju, bio je najopsirniji sajt na tu tematiku.

Sad sam bas bacio pogled na IMBD, i pored filma "Gordos", pojavila se u filmu La moneda (2009), mada mi se cini da to nije nesto poznatije.
A za "Zenitram" stoji "post-production", a film je najavljivan jos za 2009. Tako da...

Snimila je ovu reklamu za tunjevinu:
Slatka je kao sto je i bila!

Fran Perea takodje snima slabim intenzitetom.

Za Belen Ruedu ima najvise informacija, do kojih dolazim sto preko neta, sto preko ove teme :D. Ipak, cini mi se da je ona najveca zvezda od svih koji su se pojavili u Spaniji.

Poslednja izmena:
Moj mladji brat i ja smo sve epizode odgledali... 2 puta! I sada kad vidim na TV Vojvodini da ima, odgledam. Najjaci mi je trojac, Dijego, Santi i Fiti... Ismejala sam se jako kad je bila ona epizoda sa malarijom, pa kad se Santi u srce ubo "zarazenom" iglom...
Pozzz svima

Samo da vam javim da ima u sredu španski film La niña de tus ojos na nekom od naših kanala (zaboravila sam koji ali ako treba pogledaću), glumi Diego, Santiago i Penelope Cruz.

I još, Belen Rueda snima novi film "La princesa de Eboli" sa Hugom Silvom (ako neko gleda Pakov svet, to je Lukas) http://www.tublogdecine.es/noticias/belen-rueda-y-hugo-silva-en-la-princesa-de-eboli

Toliko od mene, vaše stare drugarice :bye:

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/21/RTS+2/584701/Devojka+tvojih+snova.html
;)

Dopustili smo da nam tema padne na drugu stranu. :eek::eek:
:eek::eek::eek::eek::eek:
Eva je ipak lepsa sa kratkom kosom... Nego na ovoj reklami gore ^
A Rakel je najjaca riba u seriji! To i moj brat kaze! :)
e jest stvarno joj bolje stoji kratka kosa ;) burazer ti je upravu, rakel i jos par njih..... ;)

Prosla je ova tema za ovih 500 i nesto strana kroz svakakve uspone i padove, ali ipak opstaje!
koliko se secam ovo je prvi veci pad , druga strana :eek::eek::eek::eek::eek::eek::mrgreen: UVEK ce opstajati xD

*** uvek se iznenadim kad mi krstarica cestita rodj. xD xaxaxaxaxajao to je najjace kad se santi i lurdes prevrnu u onom camcu xaxaxaxa al nesecam se to kad je raul baksuz/??? znam ono kad je pio one tablete pa je gubio pamcenje ali baksuz....????????

*** uvek se iznenadim kad mi krstarica cestita rodj. xD xaxaxaxaxajao to je najjace kad se santi i lurdes prevrnu u onom camcu xaxaxaxa al nesecam se to kad je raul baksuz/??? znam ono kad je pio one tablete pa je gubio pamcenje ali baksuz....????????

Pa prvo ga je struja udarila, pa je iskrivio zglob, pa su on i Afrika bili u camcu (tu gde i Ludres i Santi) i ujeo ga saran. I na kraju, Afrika otvara sampanjac i pogodi ga u nos! Ista ta epizoda kad Santi i Ludres imaju problema u bracnoj postelji! :hahaha:
Inace, obozavam komentare Dijega, Santija i Fitija tipa : Jao, izgubicemo ga, ili ovaj ce da ti nasrne na zenu, cerku... Kad oni onako razmisljaju i smisljaju... I kad Santi iskrivi glavu i lupka Dijega! :cepanje:

Pa prvo ga je struja udarila, pa je iskrivio zglob, pa su on i Afrika bili u camcu (tu gde i Ludres i Santi) i ujeo ga saran. I na kraju, Afrika otvara sampanjac i pogodi ga u nos! Ista ta epizoda kad Santi i Ludres imaju problema u bracnoj postelji! :hahaha:
Inace, obozavam komentare Dijega, Santija i Fitija tipa : Jao, izgubicemo ga, ili ovaj ce da ti nasrne na zenu, cerku... Kad oni onako razmisljaju i smisljaju... I kad Santi iskrivi glavu i lupka Dijega! :cepanje:
aaaa xaxaxxaaxax sad sam se setio to je ono kad glume da su "drugovi" pa se na kraju ep. opet smuvaju :hahaha::hahaha::hahaha: jel to ono kad santi i lurdes nemogu da dobiju dete ,pa santi misli da je zbog njega i onda goce da usvoje kineza ili crnca xD.......ili ne...

Back