Seranovi

xexex nmvz ufff zaboravio sam kak se zove ta keva od suu pff koliko sam se smejao kad je prekjuce santi u onom kineskom restoranu pogodio onu zenu sa kineskim posudjem xaxaxaxa ili kad je rici rekao giljeu holla hajdi xDDDDD

Sta se ovde desava...? Danima niko nista ne pise... zar cete dozvoliti da propadne tema?

U potpisu:
seranovi4.jpg

naravno da Ne nego cekam pon pa da gledam epizode xDprocitao sam negde da se marcos smovao sa nekom iz koraka napred ??? znzm ime jer nikad nisam gledao to? Wapa(:worth:) sa kim je sara iz pakovog sveta i lucas??? ak znas

naravno da Ne nego cekam pon pa da gledam epizode xDprocitao sam negde da se marcos smovao sa nekom iz koraka napred ??? znzm ime jer nikad nisam gledao to? Wapa(:worth:) sa kim je sara iz pakovog sveta i lucas??? ak znas

Marcos (Hugo Silva) je bio u vezi nekoliko godina sa Silvijom Marty, (Ingrid u Korak napred), nedavno su raskinuli, ali ne mogu da nađem nijednu njihovu zajedničku sliku.
Ovo je ona

images

A za Saru nisam nigde naišla na informaciju sa kim je.

Marcos (Hugo Silva) je bio u vezi nekoliko godina sa Silvijom Marty, (Ingrid u Korak napred), nedavno su raskinuli, ali ne mogu da nađem nijednu njihovu zajedničku sliku.
Ovo je ona

images

A za Saru nisam nigde naišla na informaciju sa kim je.

Ako je to stvarno tacno, a ne sumnjam, onda Hugo Silva zaista nema ukusa za zene! Silvia Marty je grozna - ruzna i konjasta, nesimpaticna kao pojava... Pa zar on koji moze da bira, izabra' nju? :dontunderstand:

@spageta
Ukusi su razliciti... Mozda je ona njemu lepa...

E, ljudi... znate li sta mi je danas palo na pamet? Pitala sam se kakav bi bio osecaj da gledamo Seranove na bioskopskom platnu... mmm... mislim da bi bilo do ja*a! :)

Ako je to stvarno tacno, a ne sumnjam, onda Hugo Silva zaista nema ukusa za zene! Silvia Marty je grozna - ruzna i konjasta, nesimpaticna kao pojava... Pa zar on koji moze da bira, izabra' nju? :dontunderstand:

Ja sam je videla uzivo i devojka je slatka, da ne pominjem to sto je savrseno gradjena od tolikih godina igranja. Ali dobro, mozda tebi nije simpaticna. Nije ni meni nesto posebno, ali mi je ok.

Girl_like_she, hvala ti na ovim slikama! Uh, tako su mi probudile nostalgiju! Sad bih mogla da krenem sa Seranovima od prve epizode - one su i bile najbolje... Pogotovo kad se setim tih slika sa vencanja...
Al' kad malo bolje razmislim, kako je Kuro bio sladak kao klinac i sta su od njega uradili na kraju... I sa ostalima isto... Ne znam da li bih mogla bas da gledam sve do kraja...

Back