asdfghjkl
Primećen član
- Poruka
- 581
????nisam bas razumeo ??? a i ne razumem spanski??? nisam rekao da nije rut nego da je nisam prepoznao pojasni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
????nisam bas razumeo ??? a i ne razumem spanski??? nisam rekao da nije rut nego da je nisam prepoznao pojasni
????nisam bas razumeo ??? a i ne razumem spanski??? nisam rekao da nije rut nego da je nisam prepoznao pojasni![]()
xexex nmvz ufff zaboravio sam kak se zove ta keva od suu pff koliko sam se smejao kad je prekjuce santi u onom kineskom restoranu pogodio onu zenu sa kineskim posudjem xaxaxaxa ili kad je rici rekao giljeu holla hajdi xDDDDD
Keva od Su se zove Emilija, ali ne znam na koju prostitutku mislish?E, ona prostitutka sto ju je Santi dovodio kod Dijega je keva od Su...Ne mogu da se setim imena... Jel Elena?
Keva od Su se zove Emilija, ali ne znam na koju prostitutku mislish?![]()
Jesi li gledala juce epizodu? Ta sto je glumila Santijevu devojku nije obicna glumica.![]()
Razumes li sada?
Da, hvala na objasnjenju...
naravno da Ne nego cekam pon pa da gledam epizode xDprocitao sam negde da se marcos smovao sa nekom iz koraka napred ??? znzm ime jer nikad nisam gledao to? Wapa() sa kim je sara iz pakovog sveta i lucas??? ak znas
HVALA obemama kako je odvratna ova slika sare i Javiera zar marcos nije Fran perea tj jeste sigurno ali...nznzm xDD
Marcos (Hugo Silva) je bio u vezi nekoliko godina sa Silvijom Marty, (Ingrid u Korak napred), nedavno su raskinuli, ali ne mogu da nađem nijednu njihovu zajedničku sliku.
Ovo je ona
![]()
A za Saru nisam nigde naišla na informaciju sa kim je.
Ako je to stvarno tacno, a ne sumnjam, onda Hugo Silva zaista nema ukusa za zene! Silvia Marty je grozna - ruzna i konjasta, nesimpaticna kao pojava... Pa zar on koji moze da bira, izabra' nju?![]()
@spageta
Ukusi su razliciti... Mozda je ona njemu lepa...
E, ljudi... znate li sta mi je danas palo na pamet? Pitala sam se kakav bi bio osecaj da gledamo Seranove na bioskopskom platnu... mmm... mislim da bi bilo do ja*a!![]()