Seranovi

I don't like Mondays... I zbog Paka, a i... povratak na posao!

Sad kad smo već kod čuvenog, gorepomenutog citata, malo povratka u loode 70te!!!

Zadnjih dana sam bio žrtva moderatorskog sadizma, pošto mrze moje političke ideje, rekli su ban zbog oživljavanja starih tema i sad sam bio osuđen na 4 dana robije. Đubrad prokleta! To sve treba streljati do poslednjeg! Dobro naravno sem naše drage moderatorice!!! I sem Mittera sa politike, on je coool!!! Negde je tu i konžabica, ali on tu i tamo...

I opet ce biti reprizirana :mrgreen:

I treba da je repriziraju jer je stvarno sjajna, ali dajte da se malo odmorimo i zaboravimo na neke fazone... Bice sladje kad je budemo ponovo gledali. Ja sam seriju gledala 3 puta celu i secam se svakog detalja. Upravo mi zato prija Pako. A kasnije, boze zdravlje, opet na Seranove. Ali ne jos...

I don't like Mondays... I zbog Paka, a i... povratak na posao!

Sad kad smo već kod čuvenog, gorepomenutog citata, malo povratka u loode 70te!!!

Zadnjih dana sam bio žrtva moderatorskog sadizma, pošto mrze moje političke ideje, rekli su ban zbog oživljavanja starih tema i sad sam bio osuđen na 4 dana robije. Đubrad prokleta! To sve treba streljati do poslednjeg! Dobro naravno sem naše drage moderatorice!!! I sem Mittera sa politike, on je coool!!! Negde je tu i konžabica, ali on tu i tamo...

Još ne vidim komentare?!

Zašto više ne emituju "Los Serrano" na ATV-alternativna Banjalucka televizija @TV ???
Posljednja epizoda je bila,kraj skolske godine,Diego se dvoumi izmedju Mexica i NY,Tete ide u Barcelonu,Gilje ode u Tolouse,Currito na fudbalski kamp....I ZANIMA ME HOCE LI BITI JOS EPIZODA POSE OVE NA @TV ???????????????? :rtfm:

15_sahara_galeria_landscape.jpg

Back