zEr0^
Obećava
- Poruka
- 95
Kad sam gledao Seranove na STUDIO B, poceo sam da ih gledam od jucerasnje epizode na RTV 2, sad se polako prisecam svega, ma prejaka epizoda
A Santi je najjaci: "Nikad nisam imao mladu, okle mi mladina haljina?" Hahahahh 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao dans na atv bila epizoda kada Dijego treba da odluci da li ce da podje sa Selijom u Meksiko ili sa Anom u Njujork...I ode kod Fermina(Fernando) da ga pita sta da radi...
Dijego: Jao Fernando, stvarno ne znam sta da radim.
Fernando: Dijego, nazvao si me Fernando? E sad stvarno pocinjem da se brinem za tebe.
Jao dans na atv bila epizoda kada Dijego treba da odluci da li ce da podje sa Selijom u Meksiko ili sa Anom u Njujork...I ode kod Fermina(Fernando) da ga pita sta da radi...
Dijego: Jao Fernando, stvarno ne znam sta da radim.
Fernando: Dijego, nazvao si me Fernando? E sad stvarno pocinjem da se brinem za tebe.
pa vidimo da si nas skroz batalio nmvz popravices se xDDDtu sam nesreco jedna...otkad svratio nisam...
:
![]()
Jao dans na atv bila epizoda kada Dijego trebaFermin xaxaxaxax koji mozgovi xDD![]()
pa je li pako bolji od familije seranovih?
NEMA SANSE xDDDpa je li pako bolji od familije seranovih?
kakav bre pakov svet glupost
SERANOVI SU MNOGO BOLJI
legendarna serija...kakav pakov svet kakvi bakraci![]()
nemojte tako pakov svet je sjajna serija, samo necemo o njoj ovde...
De sjajna?! Kopiraju Serranose!!!![]()
![]()
Jeste sjajna. Ne mogu kopirati Seranove kad je isti producent,duuh.
Ali nije ovo tema za Pakov svet,nego za Seranove~.
Btw,nije bas najpravilnije reci 'Serranose'.
xaxaxaxaxaxa imas na rtv2 seranove a na prosloj ili pretprosloj str nadji link da gledas preko neta posto ti si valjda ovde kod mene na Dorcolu? pa nemas rtv2xD lol pozz ja sam Angela^-^ nego sam zaboravila sifru(koja inteligencija xD)
Gde vi to gledate Seranove??
xD lol pozz ja sam Angela^-^ nego sam zaboravila sifru(koja inteligencija xD)
Gde vi to gledate Seranove??