Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
Lolcina!!!
Luda si... Pa, malcice si starija od mene... Ja sam 1934.![]()
Ja još imam fore...Generation '37 RULEZ!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lolcina!!!
Luda si... Pa, malcice si starija od mene... Ja sam 1934.![]()
Ja nemam RTV 2 >.<
nznzm stvarno kako se postavljaju videoi nego Akemi-chan niko nema rtv2 gledaj preko onog amzinog linka kazem ti po 3i put XDDD pise ti link pre jedno 4 strane unazad pogledajxD
wapa() ajd i ja cu koje si god??? xDDD
Sta je Embed code?@davide, ne pises URL nego Embed code xD
eeee kako si pogodio te epizode jedva cekam o tome sam pricao xDDD[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/2cHwMuKEEfk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/2cHwMuKEEfk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
[/YOUTUBE]
Pre'ako...
Uspeo sam!!! Jeeeeee.....
e moja ti lepo ja kazem da si 6 godina mladja od mene...![]()
xaxaxxaxaaxaxaxAjde lepo da rešimo nedoumicu veka, reci koliko imaš godina pa da oduzmem šest pa da vidimo da li si bio u pravu.
Ajde lepo da rešimo nedoumicu veka, reci koliko imaš godina pa da oduzmem šest pa da vidimo da li si bio u pravu.
Kad kaže Dijego za Santija nakon što je Santi rekao da oće da se ženi sa Lurditas "pre nedelju dana je bio gay a sad oće posle jednog dana veze da se ženi"![]()
Ajde lepo da rešimo nedoumicu veka, reci koliko imaš godina pa da oduzmem šest pa da vidimo da li si bio u pravu.
e *** trazio sam i nigde da nadjemWc solju i Luciju niko da postavi![]()
Iskreno, po tome kako pricas... zakljucila sam da si u osamdesetim rodjena... Jesam li pogodila?
@cns | Kimi
Ako ona nece da kaze, verovatno ima razlog...![]()
Ae sada ti reci koliko imas god., pa da znamo i za nju...
J.bg. I ja sam radoznala!
pa rekla je vec
reci cu ti samo da smo oboje u osamdesetim...![]()