Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
Lolcina!!!
Luda si... Pa, malcice si starija od mene... Ja sam 1934.![]()
Ja još imam fore...Generation '37 RULEZ!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lolcina!!!
Luda si... Pa, malcice si starija od mene... Ja sam 1934.![]()

Na Studio B je bilo........ 

Ja nemam RTV 2 >.<

) ajd i ja cu koje si god??? xDDDnznzm stvarno kako se postavljaju videoi nego Akemi-chan niko nema rtv2 gledaj preko onog amzinog linka kazem ti po 3i put XDDD pise ti link pre jedno 4 strane unazad pogledajxD
wapa() ajd i ja cu koje si god??? xDDD

Sta je Embed code?@davide, ne pises URL nego Embed code xD

eeee kako si pogodio te epizode jedva cekam o tome sam pricao xDDD[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/2cHwMuKEEfk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/2cHwMuKEEfk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
[/YOUTUBE]
Pre'ako...
Uspeo sam!!! Jeeeeee.....

e moja ti lepo ja kazem da si 6 godina mladja od mene...![]()
xaxaxxaxaaxaxaxAjde lepo da rešimo nedoumicu veka, reci koliko imaš godina pa da oduzmem šest pa da vidimo da li si bio u pravu.
ajde vise xDDD

Ajde lepo da rešimo nedoumicu veka, reci koliko imaš godina pa da oduzmem šest pa da vidimo da li si bio u pravu.
Iskreno, po tome kako pricas... zakljucila sam da si u osamdesetim rodjena... Jesam li pogodila? 

Santi gej, hahahah 
Kad kaže Dijego za Santija nakon što je Santi rekao da oće da se ženi sa Lurditas "pre nedelju dana je bio gay a sad oće posle jednog dana veze da se ženi"![]()

Ajde lepo da rešimo nedoumicu veka, reci koliko imaš godina pa da oduzmem šest pa da vidimo da li si bio u pravu.
e *** trazio sam i nigde da nadjemWc solju i Luciju niko da postavi![]()
(( ubio sam se ali nista ***. to je najbolje kad je dijego polije onom kutlacom kad gilje kaze da je to supa xDDD
Iskreno, po tome kako pricas... zakljucila sam da si u osamdesetim rodjena... Jesam li pogodila?
@cns | Kimi
Ako ona nece da kaze, verovatno ima razlog...![]()
Ae sada ti reci koliko imas god., pa da znamo i za nju...
J.bg. I ja sam radoznala!

pa rekla je vec
reci cu ti samo da smo oboje u osamdesetim...![]()