Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
a sad nisam forumski korektna
ne volite me vise
a ja rekla i da volim Seranove![]()
Mislio sam na većinu korisnika s politike,npr.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sad nisam forumski korektna
ne volite me vise
a ja rekla i da volim Seranove![]()
NARAVNOjel gledate SERANOVE na RTV2 ?![]()
NARAVNO
Bože, ja se toga uopšte ne sećam![]()
evo mene opet, nije me bilo duze vreme
ja sam BluE (David)...
jel gledate seranove ?! ima svaki radni dan sem PETKA na RTV2 u pola 10 !!!!!! tek 5-6 epizoda, gledam od pocetka![]()
repriza ujutro ima, sem ponedeljkahvala, hvala.....
![]()
e moram poslati 3 poruke da bi posle mogao da menjam avatar i slicnosorry but jbga
![]()
A jesi gledao pre koji dan kad Kuro nađe tampon i pita Karmen za šta to služi?! Pa Karmen njemu kaže to kad neko ima loš danA onda sutradan uđe Kuro u Evinu i Teteinu sobu dok je Eva plakala i Kuro pitao Tete zašto Eva plače a ona kaže da je ova imala loš dan
I Kuro da to Evi i kaže izvoli, ona kaže šta će mi to? A Kuro: "Imala si loš dan"
Eva se smeje...
Prejaka epizoda![]()
Staris...Baka Wapa!
P.S.Moramo da ti popravimo reputaciju,ti ne da se trudis,vec si naprosto najdivnija osoba na forumu!
hah jel moguce???
e sad nisi vise wapa nego wapa koja ne moze da se seti...![]()
Davide,počela je školska godina,skidaj se s foruma i knjigu u šake!
xaxxaxaxa da do je najjaca scena joojA jesi gledao pre koji dan kad Kuro nađe tampon i pita Karmen za šta to služi?! Pa Karmen njemu kaže to kad neko ima loš danA onda sutradan uđe Kuro u Evinu i Teteinu sobu dok je Eva plakala i Kuro pitao Tete zašto Eva plače a ona kaže da je ova imala loš dan
I Kuro da to Evi i kaže izvoli, ona kaže šta će mi to? A Kuro: "Imala si loš dan"
Eva se smeje...
Prejaka epizoda![]()
naravno da je Wapa(Staris...Baka Wapa!
P.S.Moramo da ti popravimo reputaciju,ti ne da se trudis,vec si naprosto najdivnija osoba na forumu!
xexexexe oces ga zauvek zajebavati xDDDDavide,počela je školska godina,skidaj se s foruma i knjigu u šake!
de si uspela to sa tamponom da zaboravis najj jeVidećemo kad dođeš u moje godine![]()
Jao ne mogu da docekam 21:30Smorih se... Jedva cekam
![]()
E, blago tebi!!! Umesto sto tako nestrpljivo cekas.. uzmi citaj neku knjigu... Kao ja, npr... Ja Seranove cekam uz Sumrak i uvek mi brzo prodje vreme... Tebi, za tvoj uzrast ne znam sta odg., ali ako nista drugo, barem lektiru, Decaci Pavlove ulice... Trebace ti u 6. razredu... Ako nisam pogresila ti si 97., zar ne?
da, sad sam 6. razred...nemam jos nikakvu lektiru
![]()
hahahah, btw, danas sam dobio 5i to iz srpskog
![]()
da, sad sam 6. razred...nemam jos nikakvu lektiru
![]()
Ne mora samo lektira,e si bio na sajmu knjiga,dete?
Svi vi samo pričate, a ja i dalje imam samo dve reputacije
Videćemo kad dođeš u moje godine![]()
ajaoooo pa realno ja mislim da imas bar 5 godina manje od mene, ali nema veze...
E, ovo pitanje me muci vec duze... Mnogo sam vam ja radoznala... Koje je Wapa godiste?