Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
a sad nisam forumski korektna
ne volite me vise
a ja rekla i da volim Seranove![]()
Mislio sam na većinu korisnika s politike,npr.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sad nisam forumski korektna
ne volite me vise
a ja rekla i da volim Seranove![]()

NARAVNOjel gledate SERANOVE na RTV2 ?![]()
NARAVNO
A onda sutradan uđe Kuro u Evinu i Teteinu sobu dok je Eva plakala i Kuro pitao Tete zašto Eva plače a ona kaže da je ova imala loš dan
I Kuro da to Evi i kaže izvoli, ona kaže šta će mi to? A Kuro: "Imala si loš dan"
Eva se smeje...

Bože, ja se toga uopšte ne sećam![]()
evo mene opet, nije me bilo duze vreme
ja sam BluE (David)...
jel gledate seranove ?! ima svaki radni dan sem PETKA na RTV2 u pola 10 !!!!!! tek 5-6 epizoda, gledam od pocetka![]()
repriza ujutro ima, sem ponedeljkahvala, hvala.....
![]()
e moram poslati 3 poruke da bi posle mogao da menjam avatar i slicnosorry but jbga
![]()

A jesi gledao pre koji dan kad Kuro nađe tampon i pita Karmen za šta to služi?! Pa Karmen njemu kaže to kad neko ima loš danA onda sutradan uđe Kuro u Evinu i Teteinu sobu dok je Eva plakala i Kuro pitao Tete zašto Eva plače a ona kaže da je ova imala loš dan
I Kuro da to Evi i kaže izvoli, ona kaže šta će mi to? A Kuro: "Imala si loš dan"
Eva se smeje...
Prejaka epizoda![]()
Staris...Baka Wapa!
P.S.Moramo da ti popravimo reputaciju,ti ne da se trudis,vec si naprosto najdivnija osoba na forumu!

hah jel moguce???
e sad nisi vise wapa nego wapa koja ne moze da se seti...![]()

Davide,počela je školska godina,skidaj se s foruma i knjigu u šake!
i to iz srpskog 

xaxxaxaxa da do je najjaca scena joojA jesi gledao pre koji dan kad Kuro nađe tampon i pita Karmen za šta to služi?! Pa Karmen njemu kaže to kad neko ima loš danA onda sutradan uđe Kuro u Evinu i Teteinu sobu dok je Eva plakala i Kuro pitao Tete zašto Eva plače a ona kaže da je ova imala loš dan
Eva se smeje...
Prejaka epizoda![]()

naravno da je Wapa(Staris...Baka Wapa!
P.S.Moramo da ti popravimo reputaciju,ti ne da se trudis,vec si naprosto najdivnija osoba na forumu!
)najjaca ali ja nemogu da podizem reputaciju
(((xexexexe oces ga zauvek zajebavati xDDDDavide,počela je školska godina,skidaj se s foruma i knjigu u šake!

de si uspela to sa tamponom da zaboravis najj jeVidećemo kad dođeš u moje godine![]()

Smorih se... Jedva cekam 
Jao ne mogu da docekam 21:30Smorih se... Jedva cekam
![]()
E, blago tebi!!! Umesto sto tako nestrpljivo cekas.. uzmi citaj neku knjigu... Kao ja, npr... Ja Seranove cekam uz Sumrak i uvek mi brzo prodje vreme... Tebi, za tvoj uzrast ne znam sta odg., ali ako nista drugo, barem lektiru, Decaci Pavlove ulice... Trebace ti u 6. razredu... Ako nisam pogresila ti si 97., zar ne?
nemam jos nikakvu lektiru 
da, sad sam 6. razred...nemam jos nikakvu lektiru
![]()
hahahah, btw, danas sam dobio 5i to iz srpskog
![]()

da, sad sam 6. razred...nemam jos nikakvu lektiru
![]()
Ne mora samo lektira,e si bio na sajmu knjiga,dete?

Svi vi samo pričate, a ja i dalje imam samo dve reputacije
Videćemo kad dođeš u moje godine![]()
ajaoooo pa realno ja mislim da imas bar 5 godina manje od mene, ali nema veze...
E, ovo pitanje me muci vec duze... Mnogo sam vam ja radoznala... Koje je Wapa godiste?