Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
bumpi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kome si predlozio snimanje srpskih i finskih Los Serrano?
Ne,na forumu,tad nisam bio registrovan,nego frendovima,ne bih se ni setio sada,da ti nisi napravio kolekciju ko ce koga da igra!
Dobar izbor,ali stvarno ne moze Arnenic da igra Luciu
A sto Minja ne moze za Dijega,lepo je to smislio decko...
velika vecina toga mi se stvarno svidja svaka castNe znam,sigurno neki mladji glumci manje poznati.
ni meni se bas on ovako nesvidja u toj ulozi al ipak nemogu da kazem 100%cini mi se da se mesoviti brak zvala serija u kojoj je oki odigro slicnu uloguCuj, sto ne moze...
Ja sam samo rekao da se on meni ne svidja u toj ulozi.
Ionako se u svakoj seriji pojavljuje, u poslednje vreme...
Kakvi bre srpski seranovi qurci palci........jedni su seranovi![]()
Kakvi bre srpski seranovi qurci palci........jedni su BILI seranovi![]()
Pa nije baš da su bili... Postoje oni i dalje...
Ako se ne emituju ne znači da su u zemlju zakopani![]()
to se i ja pitam mislim da afri radi na tome
PSitanje kako se zove onaj klosar sto glumei karmeninog skolskog druga nekog fizicara
![]()
Odakle???Ja sam skinuo sve epizode TV Rip sa Studia B.Odlicna je slika.
Odakle???![]()
Evo malo za cepanje od smeha kao nekada...Ovo je talk show u kome je gostovao Diego - Antonio Resines i pogledajte ga kao rokera...znaci,ja sam se cepao i jos uvek...
E, ljudi... Zdravo! Evo mene posle nekog vremena... Bio mi je pokvaren komp... Sto se skidanja Seranovih tice...Iskreno... Nemam vise zivaca... Skinula sam 21 epizodu...(nekoliko bez prevoda)...I komp mi se pokvari... Onda, obaranje sistema... I ode sve do djavola... Mislim da je jedino resenje da ustekate 1.500 din. i kupite to kod nekog piraterije... tako cu najverovatnije ja da uradim...