Seranovi

Ne,na forumu,tad nisam bio registrovan,nego frendovima,ne bih se ni setio sada,da ti nisi napravio kolekciju ko ce koga da igra!

Dobar izbor,ali stvarno ne moze Arnenic da igra Luciu;)

A sto Minja ne moze za Dijega,lepo je to smislio decko...

Cuj, sto ne moze...

Ja sam samo rekao da se on meni ne svidja u toj ulozi.
Ionako se u svakoj seriji pojavljuje, u poslednje vreme...

Ne znam,sigurno neki mladji glumci manje poznati.
velika vecina toga mi se stvarno svidja svaka cast:worth:bas me je iznenadilo koliko bi neki mogli da igraju tu ulogu samo nemogu nis za giljea da smislim;)

Cuj, sto ne moze...

Ja sam samo rekao da se on meni ne svidja u toj ulozi.
Ionako se u svakoj seriji pojavljuje, u poslednje vreme...
ni meni se bas on ovako nesvidja u toj ulozi al ipak nemogu da kazem 100%cini mi se da se mesoviti brak zvala serija u kojoj je oki odigro slicnu ulogu:rtfm:

PS:bas mi je lepo bilo dok sam citao vase poruke:cmok:ali moglo je to bolje:confused:salim se makar su skoro svi na okupu:cmok::gace:

E, ljudi... Zdravo! Evo mene posle nekog vremena... Bio mi je pokvaren komp... Sto se skidanja Seranovih tice...Iskreno... Nemam vise zivaca... Skinula sam 21 epizodu...(nekoliko bez prevoda)...I komp mi se pokvari... Onda, obaranje sistema... I ode sve do djavola... Mislim da je jedino resenje da ustekate 1.500 din. i kupite to kod nekog piraterije... tako cu najverovatnije ja da uradim...

E, ljudi... Zdravo! Evo mene posle nekog vremena... Bio mi je pokvaren komp... Sto se skidanja Seranovih tice...Iskreno... Nemam vise zivaca... Skinula sam 21 epizodu...(nekoliko bez prevoda)...I komp mi se pokvari... Onda, obaranje sistema... I ode sve do djavola... Mislim da je jedino resenje da ustekate 1.500 din. i kupite to kod nekog piraterije... tako cu najverovatnije ja da uradim...

Za 1500 je bilo samo kod mene :)
Sada kosta 2000, jer je 'promo period' zavrsen... (http://seranovi.info/blog/narucite-seranove/)
Verovali ili ne, 137 ljudi je narucilo komplet...
Znaci da je serija dosta popularna!

Kad sam cuo na buvljaku da su podigli cene diskova na 200 din/komad, kuku... Jos oni budjavi prinko diskovi :(. Tamo nema ispod 3000... 3, tri i po, negde cak i vise (naravno, rec je o hiljadama dinara)...

MADRID ZA DOMAĆINA OLIMPIJADE 2016!!!

MADRID FOR HOST OF 2016 OLYMPICS!!!

Evo razloga(And there are reasons,why):
-1.Januara 2010.mi,Srbi,moći ćemo da idemo u svaku članicu EU-a bez izvlačenja viza(Since January 1 2010 we,Serbs,will be able to go to every EU member without any visas).
-U reklami za Olimpijadu u Madridu je Antonio Resines(in the Olympics 2016 marketing,Antonio Resines is also representing his city with much celebrities from that great town).
-Španci su naša braća,ne samo zbog Kosova,već i zbog Seranovih!!!(Spaniards are our brothers,not just because of Kosovo,they are also because of Los Serrano!!!)

Back