Seranovi

Pozdrav :D Nisam vas zaboravio :P
Ne znam da li se iko seca one scene kad misle Dijego i Fiti da je Dijego Raulov otac pa kad ga dovedu u park i stave na ljuljasku..pa kad mu kazu onako da mu Fiti nije otac hahahahaah

hahahhahaaaha ali na kraju se ispostavilo da je ipak gen martinesovih :D i na kraju te scene kao Fiti se popeo na klupi i poceo da vice, to je moj sin ! :D
Inace sindjelice su stvarno lose uradili, mogli su malo vise da se potrude oko svega

Ja sam krenuo da gledam seranove kad su pocele epizode da se postavljaju, ali sam prestao kad su zakljucane... mogu samo petkom i vikendom a to mi ne odgovara :D Jbg, cekam kad budu sve epizode i kad budu dostupne uvek, tad cu opet poceti..
Inace, skinuo sam Breaking Bad, prvu sezonu i pogledao prvu epizodu..

Ладно се јавио оснивач, још има овде људи од пре 5год :Д
сад сам гледао ону епизоду кад санти уложи и изгуби бар, венчање ћони и хосика :3
него зна ли неко шпански, шта су причали овде и од када је: http://www.telecinco.es/quetiempota...reune-protagonistas-Serrano_2_1962480079.html

Ja sam krenuo da gledam seranove kad su pocele epizode da se postavljaju, ali sam prestao kad su zakljucane... mogu samo petkom i vikendom a to mi ne odgovara :D Jbg, cekam kad budu sve epizode i kad budu dostupne uvek, tad cu opet poceti..
Inace, skinuo sam Breaking Bad, prvu sezonu i pogledao prvu epizodu..

Mogu i radnim danima posle 18 sati pa do ranih jutarnjijh sati a vikendom idu čitav dan

Back