Seranovi

Pozdrav,

Da li će epizode biti emitovane svako vece, ili petkom, subotom i nedeljom uveče?

Radnim danima samo u večernjim satima i tokom noći a vikendom čitave dane :-)

- - - - - - - - - -

jel mi neko moze posalje prjevodi sa sedme sezone za sve epizode?

Za sedmu sezonu nisu još prekucani titlovi.

Imam sve prijevode na VHS-u snimku sa Studija B, ali niko se do sada nije dobrovoljno javio da pomogne u titlovanju, tako da se posao ne može odraditit sam od sebe
Pozdrav :-)

To jeste,ali dolaze nove genracije koje ce mozda gledati seriju pa ce doci ovde da se dopisuju,pre bih rekao da je krstarica oslabila sto se toga tice,a seranovi ce se uvek gledati samo treba malo napraviti pauze da se stvari zaborave :D

naravno da cemo i mi gledati jos ko zna koliko puta seranove kroz zivot, tj barem ja,

serija je umetnicko delo namenjeno za sve generacije

kad sam prvi put gledao seranove pronalazio sam se u mladjim likovima tipa kao gilje tete na pocetku kuro malo kasnije, poslednjih par puta kad sam gledao markos i raul a kad budemo ostarili verovatno ce to biti santi fiti dijego i na kraju karmen hahahahahhahahaha :D

Hahahahaha i Dijegu mu kaze "ona ne sme da ti bude poznata"
Eee a kad fiti sedi u baru sa njom i zove Vaš da kaze da je auto gotov a tek ce fiti njemu "kako nije gotov covece,za 20 minuta da si zavrsio"

Ljudi sta ima,jel gledao neko ligu sampiona ? :D sad ide ona scena kad su gledali fiti santi dijego i lurditas kod santija El clasico,i lurditas skocila na gol barse,a tek ce Dijego:****** pa ova navija za barsu :D

Back