Seranovi

meni raspust cele nedelje praksa, ja idem kod drugara vikendica neka kao danas smo bili da kupimo pice :D

planiram da pocnem ponovo da gledam seranove ali da preskocim, tj negde od 15 20 da pocnem da gledam kad se razvije radnja :D

- - - - - - - - - -

al verujem da ce ovi nenormalni ponovo da pobrisu sve epizode sa interneta tako da mi se ni ne gleda ako bih posle morao da cekam 3 nedelje dok neko ponovo ne pocne i stigne do epizode do koje sam pogledao

Poz. za sve najbolji ste da nema vas ni ovog foruma nebi nikad saznao gde naći serranove. Najbolja serija ikad, pitanje za belmu jel može stavljati serranove od 82 ep. tu je stalo prošli put a ovi umetnici će ponovo obrisati sa yt. Nadam se da neće.

sto svi zabranjujete komentarisanje klipova?

naravnoooo sale old school :D :D :D

- - - - - - - - - -

davide i gilje i tete su prelep par alis u previse kratko po meni bili zajedno, diskutovali smo vec o tome.....

Браћо, јел може неко да окачи линк оног канала где су качили еп сваки дан, стигли су типа до 90 сад нмг да нађем :/
Или било где да може да се гледа од 90па надаље онлааајн :Д

Браћо, јел може неко да окачи линк оног канала где су качили еп сваки дан, стигли су типа до 90 сад нмг да нађем :/
Или било где да може да се гледа од 90па надаље онлааајн :Д
Taj kanal su obrisali.
Sad Nedzida uploaduje stigla je do 10. cini mi se, tako nesto :)

Ja cu sad da pustim neku epizodu da bih zaspao jer nocas oka nisam sklopio od kise..

Seranovi će biti vraćeni na YouTube ali će se morati promjeniti termini emitovanja.

Naime zbog polaganja autorskih prava od strane Salines Network-a (bivši Salines TV) epizode ću moći emitovati samo zadnja 3 dana u sedmici dok će preostali dio sedmice biti privatni tj zaključani.

Nastojaću izbacivati nove epizode dakle od 82 pa do kraja a onih prvih 81 ću naknadno ubacivati :-)

Seranovi će biti vraćeni na YouTube ali će se morati promjeniti termini emitovanja.

Naime zbog polaganja autorskih prava od strane Salines Network-a (bivši Salines TV) epizode ću moći emitovati samo zadnja 3 dana u sedmici dok će preostali dio sedmice biti privatni tj zaključani.

Nastojaću izbacivati nove epizode dakle od 82 pa do kraja a onih prvih 81 ću naknadno ubacivati :-)

Superiska :D Treba to da ostane na youtube da gledaju deca, momci i devojke, stariji... serija je za sve uzraste, a ujedno je veoma dobra za razliku sta se pusta po nase televizije tipa pink:dash: Video sam tvoj kanal i dobar posao radis samo tako nastavi...

каква гамад, све обрисаше :confused:
хвала пуно за то што ћеш од 82. да постављаш :ok:

није проблим што није на ут него што мора да се скида, да је онлајн са сајта било би фул B)

Back