Seranovi

Ipak nisi iskljucio fejs, vidis da ne mozes :)
Ja cu sad da pogledam ep.

jesam bre, obrisao sam aplikaciju iz telefona a komp mnogo mnogo retko palim samo da prebacim film u telefon uglavnom radim kao sto sam irekao gledam filmove citam knjigu dosta izlazim uvece setam psa i mnogo mi je lepse nego kad sam kao manijak po ceo dan refresovao news feed i gledao iste gluposti 100x

samo sam cet ostavio jer nemaju svi viber i skajp pa da se lakse dogovaramo

- - - - - - - - - -

Ja cu da citam Hobita i Vampirske Dnevnike :D
Stigo sam do 132 epizode, u 131 Santi uci da plese, umro sam od smejanja hhahahah

to ono sa metlom ? :D

Stigo sam do 137 epizode, ova 136 je bila tuzna malo..Tek sad shvatam koliko me nervira ova Selija. Dosadna je.
Inace, skidam sve epizode sa prevodom, skoro sam na pola :D. Radim to da slucajno ne obrisu sa youtube.

hahahaha ja sem one druge teme za sinnejdlice da im kazem da ovde predju nigde nisam drugde postovaoo vecni i vatreni fan seerrijeeee!!! :D :D

nego bas sam hteo da vam kazem da se malo i plasim da gledam opet seranove jer uvek me uhvati neka serano nostalgija za serijom

pa dobro nema veze :D ja imam i rebelde po neku sezonu disk:D
Pa skidaj i ti ako hoces :D, stavljas po 10 epizode dnevno ( 5 puta po 2 ) i skinuces za 2 nedelje xD
Skidam preko YTD downloadera a onda ima jedan program koji ocita prevod i samo ga skines, naravno gde nema prevod..na nekim epizodama kad ih skines prevod postoji jer je snimano zajedno sa njim.

Back