Seranovi

kako to zar ga lusija ne zove matijas jerkovic pa je on uvek ispravi xerkovic:)

Ma ne nego je Marivi Franova devojka.

Radi se o meču Španija-Jugoslavija,u kome je Jugoslavija prvobitno vodila 2-0,a zatim su je Španci dobili 3-2.To je čuveni meč sa Mundijala 1982.;)

Ok,novo pitanje.

Iz kog grada je u Madrid došao Jose Luis?:D(Lako je)

Sta ce da radi studio b kad zavrsi ovu trecu po redu reprizu Seranovih? Mogli bi malo da se isprse i da kupe neku novu spansku seriju, mislim original iz Spanije, imaju oni jos odlicnih serija. Ali nesto sumnjam :roll:

Aha,evo gledam.Počinju od 10.Evo druga epizoda....Suuper.
Tako sam sreeeeeeeeeećan

Zar tek druga epizoda?
Sad se upravo emituju?

Sta ce da radi studio b kad zavrsi ovu trecu po redu reprizu Seranovih? Mogli bi malo da se isprse i da kupe neku novu spansku seriju, mislim original iz Spanije, imaju oni jos odlicnih serija. Ali nesto sumnjam :roll:

Ma cicije su to...ima da pustaju ovo stalno iznova sve dok ljudi ne prestanu da je gledaju...:lol:

Ma cicije su to...ima da pustaju ovo stalno iznova sve dok ljudi ne prestanu da je gledaju...:lol:

Pa evo npr ja sam prestala da gledam. Trebalo je da im spanci kazu - ok platili ste seriju, imate pravo da jednom emitujete i jednom reprizirate i dosta. Pa bi onda pre kupili nesto novo nego ovako ima svima Seranovi da izlaze na nos.

Back