Seranovi

Pozdrav svima, ja gledam Seranove i mnogo su dobri, i imam jedno pitanje za vas. Nisam trazio da li ga je neko vec postavio, ako jeste izvinjavam se sto ga opet postavljam. Jel znate onu epizodu kad fiti popravlja pandurska kola (od Afrikinog caleta), pa kad sedne u njih i istripuje se da je pandur? E ako znate koja je to epizoda, siguerno znate i koja pesma ide u pozadini, ide nesto "Chikiti chikiti chikita...", pa onda gitara, pesma je stvarno mnogo dobra, da li neko kojim slucajem zna kako se zove ta pesma, ili gde mogu da je nadjem, ili bilo sta? Molim vas,bas me je odusevila pesma, a ne mogu nigde, ali bas nigde da je nadjem. Bio bih vam bas zahvalan ako bi mi neko rekao kako se zove...Unapred hvala

Tete je kao lik bila ok odredjeno vreme, a sad mrzi Afriku jer se smuvala sa Manuom, i samo razmislja kako da se spetlja sa njim, a rodjak joj je... I najgore je sto tako sa 16ak godina krece da glumi neku ribu...

I treba da mrzi Afriku! Ispala je najgore djubre prema svima, a najvishe prema Tete i Raulu! Kao da Tete ne bi patila, a ustvari samo gleda svoje d*u*p*e! A sa svojih 16 godina ne mora da glumi ribu zato sto VEC JESTE RIBA!

Jel znate onu epizodu kad fiti popravlja pandurska kola (od Afrikinog caleta), pa kad sedne u njih i istripuje se da je pandur? E ako znate koja je to epizoda, siguerno znate i koja pesma ide u pozadini, ide nesto "Chikiti chikiti chikita...", pa onda gitara, pesma je stvarno mnogo dobra, da li neko kojim slucajem zna kako se zove ta pesma, ili gde mogu da je nadjem, ili bilo sta? Molim vas,bas me je odusevila pesma, a ne mogu nigde, ali bas nigde da je nadjem. Bio bih vam bas zahvalan ako bi mi neko rekao kako se zove...Unapred hvala
Stvarno da li zna neko kako se zove pesma

ovo sam nashao na netu,:Skinuo sam 3 prve epizode u 7 sezoni, i mogu ti reci da sam razocaran. Srija bez Marcosa i Eve je 0! Dijego se stalno priseca na Lusiju. I nekako je glupa ta 7 sezona, jer se od pocetka do kraja radi uglavnom o Lurditas, Dijegu i Karmen.... Raul ima trogodisnjeg sina, Afrika je ceo dan na poslu, skoro da se ni nevidi u seriji.. Nemojte ovu 7 sezonu da downloadujete, stvarno je sranje! Ja sam potpuno razocaran!

Prevedeno sa jednog spanskog sajta:

9. Februar 2008
BELÉN se vraca u LOS SERRANO

Usled ogromnog pada gledanosti posle smrti Lucie, glumica ce ipak snimiti jos jednu epizodu 7. serijala. Epizoda je ustvari fles-bek, secanje u glavi Tete na prosle dane i vreme kada su Diego i Lucia bili zajedno. Za potrebe epizode, bice snimljeno par novih scena sa Belen Ruedom, koja je, posle uspeha filmova "El Orfanato" i "Savage Grace" , ovime uspela da da sebi oduska.

ovo sam nashao na netu,:Skinuo sam 3 prve epizode u 7 sezoni, i mogu ti reci da sam razocaran. Srija bez Marcosa i Eve je 0! Dijego se stalno priseca na Lusiju. I nekako je glupa ta 7 sezona, jer se od pocetka do kraja radi uglavnom o Lurditas, Dijegu i Karmen.... Raul ima trogodisnjeg sina, Afrika je ceo dan na poslu, skoro da se ni nevidi u seriji.. Nemojte ovu 7 sezonu da downloadujete, stvarno je sranje! Ja sam potpuno razocaran!

Sta i da gledam kada nema Lusije. Kako Raul ima sina?Kad ga je napravio i sa kim?

To ce biti decak neke zene,on ce biti kod Raula, ta zena ce posle da dodje po sina, i Raul ce da place za njim, bas ce da se veze za njega...Lucia se prikazuje samo u jednoj epizodi i to vrlo kratko! Diego ce biti sa onom novom, Fiti ce naci neku, Gulje i Tete ce biti zajedno. Meni se iskreno svidja 7. sezona, lepo sam senajsmejala dok sam gledala!

To ce biti decak neke zene,on ce biti kod Raula, ta zena ce posle da dodje po sina, i Raul ce da place za njim, bas ce da se veze za njega...Lucia se prikazuje samo u jednoj epizodi i to vrlo kratko! Diego ce biti sa onom novom, Fiti ce naci neku, Gulje i Tete ce biti zajedno. Meni se iskreno svidja 7. sezona, lepo sam senajsmejala dok sam gledala!

ne pojavljuje se, to je flešbek koji je imala Teta kada je videla Seliju u kuhinji ...

Prevedeno sa jednog spanskog sajta:

9. Februar 2008
BELÉN se vraca u LOS SERRANO

Usled ogromnog pada gledanosti posle smrti Lucie, glumica ce ipak snimiti jos jednu epizodu 7. serijala. Epizoda je ustvari fles-bek, secanje u glavi Tete na prosle dane i vreme kada su Diego i Lucia bili zajedno. Za potrebe epizode, bice snimljeno par novih scena sa Belen Ruedom, koja je, posle uspeha filmova "El Orfanato" i "Savage Grace" , ovime uspela da da sebi oduska.

Bilo bi lepo da si kopirao i originalni tekst sa tog spanskog sajta, cisto da se vidi da to nije izmisljeno (ne kazem ja da si ti to izmislio, daleko bilo, ali da imamo sa cim da uporedimo). Kako god bilo, znamo da do toga nije doslo posto je 7. sezona zavrsena a definitivno nisu snimljene nove scene sa Belen.

P.S. Mislim da ne postoji prevod za 7. sezonu kad nije jos emitovana na tv. Ne verujem da je neko prevodio na svoju ruku. I hocu da izrazim negodovanje sto je serija juce pocela tek u 23h, a u ponoc je prekinuta vestima plus vremenska prognoza plus stanje na putevima plus kursna lista (sto je previse, previse je), tako da je epizoda zavrsena u pola jedan ujutro.

Bilo bi lepo da si kopirao i originalni tekst sa tog spanskog sajta, cisto da se vidi da to nije izmisljeno (ne kazem ja da si ti to izmislio, daleko bilo, ali da imamo sa cim da uporedimo). Kako god bilo, znamo da do toga nije doslo posto je 7. sezona zavrsena a definitivno nisu snimljene nove scene sa Belen.

P.S. Mislim da ne postoji prevod za 7. sezonu kad nije jos emitovana na tv. Ne verujem da je neko prevodio na svoju ruku. I hocu da izrazim negodovanje sto je serija juce pocela tek u 23h, a u ponoc je prekinuta vestima plus vremenska prognoza plus stanje na putevima plus kursna lista (sto je previse, previse je), tako da je epizoda zavrsena u pola jedan ujutro.

Nemoj da zaboravis ni TEMPUR...kako me samo nerviraju sa tom reklamom!
Ja sinoc odgledao 3 epizode za redom!
Extra je glupo sto Dijego nije kupio motor Giljeu! A Karmen mi sve vise i vise ide na zivce! Mesa se u porodicu previse...razumem ja da u kuci fali zenska ruka i da je ona deo porodice i sve to, ali zena preteruje! Nemoj da mu kupis motor to je opasno! Rekla sam ti! itd........ Zena smara vrh u poslednje vreme!

Nemoj da zaboravis ni TEMPUR...kako me samo nerviraju sa tom reklamom!
Ja sinoc odgledao 3 epizode za redom!
Extra je glupo sto Dijego nije kupio motor Giljeu! A Karmen mi sve vise i vise ide na zivce! Mesa se u porodicu previse...razumem ja da u kuci fali zenska ruka i da je ona deo porodice i sve to, ali zena preteruje! Nemoj da mu kupis motor to je opasno! Rekla sam ti! itd........ Zena smara vrh u poslednje vreme!

Slazem se za Karmen!:mrgreen:

nije snimano, to je, kao što rekoh par postova unazad, flešbek koji će imati Tete kada bude videla Seliju u njihovoj kuhinji ... Selija će tada ispeglati kosu i malo će podsećati na Lusiju..

Stvarno bih vas zamolio da vi što ste gledali seriju na netu,unapred,prekinete da nam prepričavate šta će se dešavati!Mislim stvarno,ne znam u kom ste fazonu,jel vam cilj da se hvalite da ste odgledali celu seriju već odavno,nije mi jasno?!Pa svako može da je skine sa neta,stvar je u tome odgledati je na tv-u,čemu žurba?Totalno kvarite ugodjaj nama koji nismo gledali!Ja poslednjih 30 epizoda ko da sam već gledao kad ste nam sve do detalja ispričali na forumu!

Što je najgore, ja sam baš tada snimao epizodu i slučajno se uspavao i probudio se i video vesti ja rekoh da zaustavim snimanje i zaustavim snimanje, nakon toga pogledam na snimku šta se desilo kad vidim da serija još traje ........... pa sam posle nastavio Glupa stanja na putevima.

Back