Seranovi

Ne snimaju zajedno, nego ce biti naratori u nekim dokumentarcima koje snima kanal Sexta, ne znam da li je to vec emitovano ili ne.

Meni su oni isto mnogo slatki zajedno, rekla bih da tu nije bilo nikakvog muvanja, ali izgleda da se mnogo lepo slazu i privatno. Evo na primer, ova dodela nagrada Ondas
Kakav mu je pogled uputila na 1:34 i to bivsem muzu iza ledja ;) I da li je on to na kraju nju ushtinuo za **** pa je ona tako poskocila?

Ne znam sta je bilo,
ali je ispalo mnogo simpaticno...:)

ahhhhhhhhhhh, napokon se pojavio studio b, gledah danas areprizu od petka, jaooooo pa meni je markos mnogo sladak sa bradicom, pravi je secer... N e mogu prezaliti sto nisam gledala onu kad je Lusi otisla..... smrc

Bila je dobra epizoda! Najjaci je santi pod maskom!...xaxa...a kako je Gilje smestio Manuu, stvarno je mastermind za takve stvari! Bilo je malo hemije izmedju Tete i Giljea, valjda ce uskoro da se pomire! A u sledecoj dolazi nova Dijegova devojcica!

Sjajna epizoda! Skoro kao one nekad. Posle duzeg vremena smejala sam se vise od pola epizode...
Pa zar nije najludja stvar ono sa frizurama koje pravi Coni?! Na sta je samo licio Raul, a tek Fiti i Hosiko... Jos se smejem kad pomislim na to. I Gilje je bio fantastican sa svojom petom fazom... Ma, epizoda kao nekad!

da li neko moze da postavi link za download ove sledece 112. epizode jer hocu da imam zbog tete.Jel ste videli kako je dobra riba za svoje godine.Ako ne moze ovde onda na pm

Jos samo da dodam - mora se priznati da je Dijegova nova ljubav stvarno slatka osoba (bar na prvi pogled), a nadam se da je takav i lik koji tumaci...
Uostalom, uverite se i sami...

serranosbm5.jpg

Znam, nije Lusi, ali sta da se radi - zivot, tj. serija mora da ide dalje i mislim da joj dobro ide.

Jos samo da dodam - mora se priznati da je Dijegova nova ljubav stvarno slatka osoba (bar na prvi pogled), a nadam se da je takav i lik koji tumaci...
Uostalom, uverite se i sami...

serranosbm5.jpg

Znam, nije Lusi, ali sta da se radi - zivot, tj. serija mora da ide dalje i mislim da joj dobro ide.

To nije ta..!
Ova na slici nije ona koju si htela da postavis,
ovo je ona sto muva mukicu Raula..!

Meni je juče bilo najbolje kad je Fiti rekao Santjagu da liči na ispljunuti opušak :rotf:

Najviše mi nedostaje Lucia kad se svi okupe na večeri ili kao juče u taverni, svi su tamo samo nje nema, onda mi je baš tužno. Već sutra se pojavljuje nova Diegova riba, a Lucia je poginula tek pre nedelju dana, odnosno pre četiri pet epizoda.
Evo najnovije Belenine slike od juče sa dodele pozorišnih nagrada (koju nije dobila)

a evo jedne stare slike nje i Diega iz serije:

Back