- Poruka
- 7.515
E yebiga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikodim:Mmmmm... to je vec sasvim nesto drugo, pomislio sam da si tim citatom zeleo da kazes nesto drugo.![]()
behemoth:E burazeru jel si ti ovde neki sudija, bog... Sta ti si kao ovde pajkan...
Ako ti kazes da Sepultura ima sta da kaze i pokaze u muzickom smislu... A pritom hvalis albume Arise, Chaos, Beneath the remains...Pa znas sta, mozes ti da pricas da je metallica propala i pre njih, ali danas imas 10000 klonova sepulture, a nijendu kopiju metallice... Dobro je da nisi jos pomenuo i Morbid visions...
I Max je to stvarao zato sto je tada bio klinac... i bio je u fazonu sto brze to bolje. I sada se vidi na soulfly-u da se smirio na ovom prophecy-u.
Kakvog ti muzicara vidis kada stvori ono struganje motornom testerom u araise-u??? Majke ti...?
Nemas ti uopste pojma zasto su se i raspali... Nemas pojma da se Max nikada nece ni vratiti u sepulturu. On ni ne prica uopste sa Igorom. Oni su prekinuli sve odnose.
I molim te da se ne becis vise na nesto sto neko drugi kaze!

SMAK, SMAK, SMAK!!!! Odlicno! Tocak je neprevazidjen muzicar na ovim prostorima, mozda je Stefanovski veci virtuoz, ali nije bolji rok gitarista!nikodim:OK to je stvar izbora... ja sam u osnovnoj slusao Smak, Suncokrete, YU Grupu... Posle toga par godina exibicija u metalu, a danas opet slusam Smak, taj bend vredio, zaista... toliko godina i jos uvek je ne vrhu liste.
DeteSunca:SMAK, SMAK, SMAK!!!! Odlicno! Tocak je neprevazidjen muzicar na ovim prostorima, mozda je Stefanovski veci virtuoz, ali nije bolji rok gitarista!
DeteSunca:@ bahemoth QUOTE]
![]()
![]()
![]()
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:Pojasni....DeteSunca:@ bahemoth QUOTE]
![]()
![]()
![]()
DeteSunca:+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:Pojasni....
nista nista...
. Salim se, ali nije fino da ono ne objasnis, ne znam kome je onaj smesak bio upucen, meni ili Behemothu